OPBAKNING Søndag!

Skulle nogen endnu ikke være klar over det, så spiller 1. dame søndag aften klokken 18 den første kvartfinale mod Hafnia.
Hal-Boss Carsten har bestilt ekstra stole, så det er bare med at møde op og give pigerne den ultimative opbakning.
Hjemmebaneudvalget har lovet at diske op med portal, risposer og cafeteriaet holder åbent med de sædvanlig billige fadøl…
Tag gerne venner og veninder med, for det bliver en giftig kamp, som ligner den mest jævnbyrdige af samtlige fire kvartfinaler i damernes liga.
Vi – ÅFS'erne – fik i søndags en fin optakt med 4-0-sejren over AaB, der også spiller slutspil i weekenden.
Cifrene lyder måske ikke specielt overbevisende, men det var rent faktisk første gang, nullet blev holdt i sæsonen, og det i sig selv var en positiv oplevelse.
4-4-resultatet hos Outlaws i forrige weekend styrkede også troen på et godt slutspil.
Takterne har været gode på det seneste – og det har også været nødvendigt efter et par måneder, der har været tunge i form af lange ture på landevejene (blandt andet 4xFrederikshavn) og en række knappe nederlag til Bulldogs og Outlaws.
Ikke desto mindre tror vi på, at alt kan lade sig gøre i et slutspil, for ikke én eneste gang i denne sæson har vi været i nærheden af at være nedspillet.
Med lidt mere skarphed kan alle hold elimineres, og er den rigtige slutspils-ånd og motivation på plads, kan alt ske.
Endnu bedre vil det blive med en “7. mand” på tilskuerpladserne – vi husker med glæde tilbage til en slutspilskamp i den iskolde Hasselager Hal for et par år siden, hvor gryder, pander, trommer og tilråb førte os til en 12-4-sejr over Odense.
Lad os få stemning i hallen søndag klokken 18!!!
Vi glæder os…ses i hallen

Skriv et svar