Operationen gik godt, men patienten døde!

Som så oftest før startede det lidt svingende for ÅFK. AaB fik et par løse chancer på kontra, inden hjemmeholdet fik styr på kampen og satte sig tungt på spillet. Forsvaret blev stabiliseret, og bolden blev spillet fint rundt i angrebet. AaB havde svært ved at få bolden frem, og ÅFK lykkedes ofte med at bryde deres spil. Netop en spilvending førte til 1-0 føringen, da Marie Louise Tøttrup brød bolden på midten og selv bar den frem til mål. AaB havde fortsat ikke meget at byde på og forfaldt oftest til at smide en lang bold, som ÅFK forsvaret ikke havde de store problemer med. Med 5 minutter igen af perioden lagde Anne VP en bold på mål, som fik lov til at hoppe hele vejen i mål. AaB svarede dog igen lige efter, da ÅFK blev fanget for langt fremme på banen, og AaB kunne løbe kontra. Kort efter løb ÅFK også ind i en tynd udvisning, kampens øvrige tacklinger taget i betragtning, og i det efterfølgende powerplay, kunne AaB udligne. I en målrig slutfase af 1. periode var det fortjent ÅFK, der kunne sætte det sidste punktum efter flot kontraspil, hvor Sira Skov spillede bolden på kant til Marie Louise Tøttrup, der fandt en fri Jasmin Damm tæt foran mål. Perioden endte 3-2 til ÅFK.

2. periode blev en tam affære på måltavlen, mens der på banen blev skruet op for fysikken, hvilket gav ÅFK 2 gyldne chancer i overtal. Dem kom der imidlertid ikke noget ud af, ligesom den klare overvægt i spil og chancer heller ikke gav sig til udslag på måltavlen. Hertil var afslutningerne for uskarpe. I den anden ende tog Yessika Buchhave sig sikkert af det, der en sjælden gang kom fra AaB’s stave. Perioden endte derfor 0-0.

Kampens sidste periode mindede på mange måder om de 2 øvrige – et dominerede ÅFK hold og et noget tamt og afventede AaB hold. Derfor må det have været en overraskelse for de fleste, at se AaB udligne til 3-3, og endnu værre blev det, da udeholdet med blot 6 sekunder igen udnyttede et forsvarskoks og hev sejren hjem 3-4.

Med den klare overvægt i spil og chancer er det noget nær uforståeligt, at ÅFK damerne kunne tabe denne kamp. Den lange julepause taget i betragtning leverede holdet et godt tempo og tilfredsstillende pasningsspil, MEN: afslutningerne skal være langt mere skarpe, hvis holdet vil lege med i den sjove ende af slutspillet.

Kampens spiller: Marie Louise Tøttrup

Point og straf:
Marie Louise Tøttrup: 1+1
Anne VP: 1+0
Jasmin Damm: 1+0
Julie Perto: 2 min.

 

 

Skriv et svar