Optakt: Spændende kvartfinaleserie i vente

ÅFS møder op til kamp med troen på egne evner. Der er blevet lagt mange timer i træningslokalerne og formkurven har været støt opadgående hele foråret. Resultaterne har været nogenlunde tilfredsstillende og minimale marginaler i de to afgørende kampe imodAaB og Outlaws havde givet ÅFS 2.pladsen.

De sidste 14 dage har fokus været lagt på skarpheden foran mål og det lover bedre og bedre for hver træning. Samtidig viser flere slutspilsform deriblandt specielt kaptajn Stine Lausten, Jeanette Juul og Thea Ehmsen som virkelig har fået angrebsspillet til at flyde. Jokere for hjemmeholdet kan blive det nye svenske islæt Alice Svensson eller måske 13-årige Julie Perto, der med 7 mål i de sidste to kampe for 2.dame har vist sin målnæse. 

FFK havde et meget flot efterår hvor de bl.a. slog Rødovre 3 gange og kom helt frem til pokalfinalen. De sluttede alligevel lidt skuffende 2’er i øst, da resultaterne i foråret var svingende, og Rødovre i sidste ende sneg sig forbi. Holdet har mange profiler, men især keeper Kaarsberg og måltyvene Nøhr, Pedersen og Dyrholm skal der lægges ekstra mærke til hos ÅFS. Alligevel er det nok de gamle ÅFS’ere Annika Vatnhamar og Mette Milling som får størst opmærksomhed i forberedelserne, og lørdag skal de nok ikke føle sig velkommen før efter kampen;-)

Om lørdagens chancer siger Marie Louise Tøttrup, ass. coach i ÅFS:
”Det er en helt åben serie imellem to formentlig meget lige hold. Måske FFK har de bedste kort med hjemmebanefordel i en 2. og evt. 3.kamp, og oddsene er derfor formentlig 45-55 i FFK farvør. Men vi har gjort det før, så selvfølgelig tror vi også på det denne gang.”

Vel mødt til alle tilskuere kl. 15.30 i ÅFS Centret.

Weekenden efter spilles kamp 2 og evt. 3 på Sjælland.

Husk den årlige fastelavnsfest efter kampen:)

Skriv et svar