Optakt til weekendens kampe.

Der er lagt op til atter en række spændende opgør for ÅFS' hold i den kommende weekend. Lørdag spilles der to kampe hjemme i Århus Firma Sport, mens søndagens to kampe afvikles på udebane mod Esbjerg Sharks.

Lørdag kl. 11.00: Århus FS 2 – Århus FS 3 (2. division, herrer)

For første gang i sæsonen tørner ÅFS' to hold i 2. division sammen. Siden sidst er Sunds FC 3 blevet trukket ud af turneringen, hvilket betyder at begge ÅFS-holds sejre uden kamp er blevet slettet af tabellen.
Den eneste kamp der derfor hidtil er afviklet, er sidste lørdags kamp mellem ÅFS 3 og Team Århus 3, hvor gæsterne vandt med 3-5.
Det bliver spændende at se, om dette indbyrdes opgør kan give en overraskende sejr. Et er sikkert – der er en del kendte ansigter på modstanderholdet 😉

Lørdag kl. 13.00: Århus FS – Fr.-Havn Bulldogs (Elitedivision, damer)

Efter sidste weekends kamp mod FC Outlaws, der desværre endte 4-4 efter en udligning fra gæsterne i sidste minut, er der atter lagt op til et spændende opgør på hjemmebane mod de forsvarende DM-bronzevindere fra Bulldogs.
Gæsterne – der har sine absolutte profiler i landsholdsangriberne Jane Stubben og Gitte Svendsen – hentede i sin første kamp en sikker sejr på 6-1 over Brønderslev i hus. Så det er to ubesejrede hold, der tørner sammen til en revanchematch for pokalkampen for en lille måneds siden, som ÅFS vandt efter overtid og straffeslagskonkurrence.

Søndag kl. 12.00: Esbjerg Sharks – Århus FS (U17 herrer)

Juniorerne skal for anden gang i sæsonen i kamp. Første kamp blev tabt hjemme mod Sunds, men hvis man skal tro på resultaterne, er det nok netop Esbjerg, ÅFS har bedst mulighed for at spille op med.
Vestjyderne tabte i første runde med 11-2 til de danske mestre fra Herning FC, og i sidste weekend tabte de hjemme med 6-1 til Sunds.
Spændende bliver det at se, om det skal blive til de første points for juniorerne.

Søndag kl. 14.30: Esbjerg Sharks – Århus FS (Elitedivision, herrer)

Herre Elite skal første gang i denne sæson på udebane, hvor modstanderen er Esbjerg, der som ÅFS har deres første sejr til gode i sæsonen.
Med kun et points udbytte af hjemmekampene mod Sunds og TÅF, er der forhåbning om, at ÅFS kan få spillet op på et højere niveau mod vestjyderne, som ÅFS sidste sæson spillede meget lige op med. De to hold endte a' points i tabellen, mens de indbyrdes kampe gik med en snæver ÅFS-fordel 5-5 og 4-3.
Man skal dog aldrig undervurdere det talentfulde Esbjerg-hold, der har tre mand i den nyudtagne landsholdstrup: Jesper Hammer, Thomas Agergaard og Michael Madsen.
Der arbejdes stadig i ÅFS-lejren for at få flere af de spillere, der har været skadet den sidste måned, klar til kampen.

Skriv et svar