Overbevisende optakt til pokalfinalen

ÅFK startede kampen med et lidt par rodede og ukoncentrerede skift, hvilket resulterede i et par gode muligheder til udeholdet. Rimelig hurtigt kom der dog mere kontrol på tingene og flow i spillet, og ÅFK’erne fik sat mange flotte angreb op, og krydrede dem med flotte og sikre afslutninger. Det resulterede i, at holdet kunne gå til pause med en imponerende 8-0-føring.

Anden periode startede med scoring til Herning efter et fint opsat kontraangreb. Herefter kom anden periode til at ligne første med stort ÅFK-overtag og mange fine scoringer. Herning kæmpede dog godt og lurede hele tiden på at komme afsted i kontraangreb, men havde ikke held til at få sat flere mål ind, og stillingen efter 2. periode var derfor 14-1.

Tredje periode var også præget af stort ÅFK-overtag, men ved stillingen 19-1 med halvandet minut igen lykkedes det Herning at få scoret et fint mål efter en spilvending. Kort før tid lukkede ÅFK kampen med scoringen til 20-2.

Point for ÅFK
Fillippa Granlund: 6+1
Kristine Møller Sørensen: 2+4
Maria Helander 2+4
Liena Krastina 3+1
Julie Perto: 2+1
Nicoline Pihl: 1+2
Mette Faurholt Nielsen: 1+2
Anne Sophie Thaarup: 1+2
Tina Quist: 1+1
Dagmar Petersen: 1+0
Thea Ehmsen: 0+1

Kampens spiller
Kristine Møller Sørensen

Næste opgave for ÅFK er som nævnt pokalfinalen på lørdag mod AaB –  en modstander som holdet kender særdeles godt fra tidligere sæsoner, men som de ikke har mødt siden sidste års DM-finale.  AaB har i denne sæson vist stor styrke og målfarlighed, hvor de i grundspillet i ligaen i nord har skaffet 27 point i 10 kampe og opnået en målscore på + 142! Der er derfor ingen tvivl om, at ÅFK-pigerne skal stå tidligt op og ramme dagen, hvis de skal hjemtage pokaltitlen for tredje år i træk.

Skriv et svar