Overbevisende sejr over Bjerre

Efter opvarmning til Krummesangen for fuld udblæsning tog 1.herre lørdag hul på den første af 3 kampe på 9 dage. Modstanderne var Bjerre, og kravet var en sejr.

ÅFS begyndte kampen bedst, men Bjerre var som sædvanlig giftige på kontra og løse bolde. De blå kænguru'er kom foran 1-0, da de var skarpest på løs nedfaldsfrugt. ÅFS svarede dog hurtigt igen, da Brøns(Bartels) scorede på en frislags-kombination frisk fra træningslokalet. Kort efter kunne dagens skarpeste ÅFS'er Gram(Skytte) gøre det til 2-1. Perioden ud bølgede spillet frem og tilbage. Det bulede gulv gav svære forhold, og kampen var på dette tidspunkt en ganske uskøn affære med Bjerre i teten.

I 2.periode overtog ÅFS spillet. 3-1 blev det ved Lars Skytte assisteret af dagens svenske debutant Henrik Pålsson. Halvvejs i perioden scorede Gram(Dubbelman) igen. Denne gang på en indøvet PP-kombination og kort efter var Gram igen skarp, da han fik masser af tid på en returbold. Med 30 sekunder igen af 2.periode kunne Gram(Dubbelman) igen-igen score i PP. Træneren var rørt til tårer;-)

Sidste periode forløb efter den århusianske drejebog; perfekt! Med et hurtigt mål kunne Bartels lukke kampen, inden Skytte(Bertelsen) satte dagens sidste pind ind. Mod kampens slutning blev der sat en del hårde tacklinger ind i begge ender, men en ÅFS-timeout forhindrede at kampen udviklede sig.

ÅFS blev således klar til tirsdagens Odense-kamp med en 8-2 sejr. Kampen viste nok engang, at Bjerre med mange dygtige spillere bestemt har niveau til at spille 1.division. For ÅFS var i særdeleshed Christian Gram, Jacob Andersen og Morten Didriksen gode på dagen. Samtidig leverede Benny Johansen en fin præstation på back-pladsen.

Efter at to navnpåsatte ÅFS'ere er blevet pillet af kampen Esbjerg-Odense, kunne man som ÅFS'er i øvrigt undre sig en del over, at dommere fra Esbjerg var blevet påsat. De gjorde det fint, men lidt konsekvens i påsætningen er ønskværdig, så man helt kan undgå diskusioner om inhabilitet.

Skriv et svar