Overbevisende udesejr

Efter en svær sæsonstart fik ÅFS anført af Jesper Bertelsen (5+3) forrige weekend blødt en smule op for spillet med en 9-6 sejr over Esbjerg. Således var holdet sprængfyldt af energi og selvtillid inden Skanderborg søndag stod for skud.

Kampen begyndte planmæssigt med et dominerende Århus-mandskab som ganske hurtigt bragte sig på 1-0 ved Lars Skytte, i øvrigt det første af dagens 7 (!!) mål. Efterfølgende gik der dog total ukoncentration i den og et godt fightende Skanderborg-hold kunne udnytte personlige fejl på stribe til pludselig at være foran 3-1. Ikke mindst et mål via køkkenvejen fangede ÅFS på hælene. Da man stadig havde voldsom overvægt i spil og chancer gik der dog ikke panik i Århus-holdet og Johan Dubbelman kunne reducere inden periodens udløb.

En mindre skideballe i periodepausen gav straks i 2. periode bonus. Efter 4 sekunder kunne Jesper Bertelsen (måtte nøjes med 4 point på dagen) spille Lars Skytte blank som sikkert udnyttede muligheden. Efterfølgende dominerede ÅFS totalt og kun en velspillende keeper i Skanderborg-målet holdt hjemmeholdet inde i kampen så stillingen var 3-6 til ÅFS efter 2. periode.

I 3. periode sad 1. kæden over og 2. og 3. kæden tog for sig af retterne. Da det var Skanderborgs første turneringskamp virkede hjemmeholdet naturligvis trætte hvilket gav masser af plads og perioden blev vundet 5-1 til slutresultatet 11-4.

Kampen understregede, at ÅFS skal kigge op i tabellen og bør være en kandidat til en topplacering. Samtidig blev det dog nok engang klart at niveauet i 1. division er tilpas højt til at man skal spænde hjelmen kampen igennem hvis man vil være sikker på sejren.

“Pointslugere”
Lars Skytte 7+0
Jesper Bertelsen 0+4
Lars E Bartels 0+3
Rico Mikkelsen 1+0
Markus Sjöholm 1+0
Johan Dubbelman 1+0
Jan Rise 1+0
Lasse Hørbye 0+1
Christian Gram 0+1

Skriv et svar