Ovesen, Skytte og Lykke i spidsen for 2. herre

Det er med stor glæde, at Peter Lund Ovesen har sagt ja til at tage endnu en sæson i spidsen for klubbens 2. herre. Således bliver sæsonen 2019/2020 den tredje i træk for den efterhåndende garvede træner. Med i trænerteamet får han sig Mads Skytte og Jacob Lykke som holdleder endnu en gang.

Det er et samarbejde, som Peter ser frem til.

– Jeg ser meget frem til den kommende sæson og det genoptagede samarbejde med Mads Skytte, der gør comeback i træner-trioen. Jeg håber, at mange af de tidligere spillere fortsætter på holdet, så vi kan fortsætte den gode udvikling vi har været igennem, både på og udenfor banen. Uanset hvad har vi et mål om at skabe mere stabilitet i kæderne og få styr på standard-situationerne. Hvis alt går op i en højere enhed, har vi helt sikkert det spillemæssige niveau til at være med i toppen af 2.division midt vest, fortæller han.

Også for formand Morten Frederiksen er trioen den perfekte konstellation:

– Jeg er enormt glad for, at Peter har sagt ja til endnu en sæson. Sidste sæson startede uheldigt, hvor resultaterne uberettiget udeblev, men med Peter i spidsen formåede holdet at få vendt skuden og slutte sæsonen flot af. Derudover har Peter og jeg et rigtig godt og tæt samarbejde, så det ser jeg frem til fortsætter et år endnu. Så er jeg også glad for, at Mads Skytte bliver tilknyttet holdet igen. Mads er en enormt dygtig floorballspiller og træner, som jeg kender fra tidligere ungdomsarbejde. Jeg tror på, at han kan tilføre holdet og Peter noget rigtig fint. Slutteligt har Jacob Lykke sagt ja til endnu en sæson som holdleder, hvilket han hvert år klarer med bravour, så jeg kan alt i alt ikke være andet end rigtig glad og tilfreds, fortæller Morten.

  1. herre starter med træning fra uge 36. Se holdets træningstider her. Indtil da træner de til fællestræning fra uge 33; det foregår onsdag fra klokken 20-21.30 i TST.