Personlige fejl afgjorde herrekamp

Lørdag gæstede Outlaws ÅFS Centret til hvad der lignede sidste reele point-mulighed for hjemmeholdet i årets UMBRO-liga.

Kampen begyndte i et meget roligt tempo. ÅFS havde ikke evnerne og Outlaws ikke viljen til at spille organiseret angrebsspil. Derfor skulle der en række udvisninger til før holdene fik sig spillet frem til chancer. Først havde Outlaws et par yderst giftige overtal men modtog kort efter en 5-min. udvisning. Denne udnyttede Lars Skytte(ass. Lars Bartels) til ÅFS-føring. På trods af flere gode ÅFS-chancer i resten af overtallet blev det ved de 1-0 ved pausen.

I 2.periodes første skift fik Outlaws udlignet. Et langt ÅFS-angreb blev afsluttet med et skud på indersiden af stolpen, bolden sprang i spil igen og på det efterfølgende kontra-angreb blev bolden fra midten braget i taget til 1-1. Outlaws skruede efterfølgende tempoet op og bragte ÅFS under et gevaldigt pres. Århus-holdet formåede dog at være giftige på kontra, men et underkendt fodmål og et par mega-afbrændere betød at stillingen fortsat var 1-1 ved 2.periodes afslutning.

I 3.periode pakkede Outlaws sig igen og overlod spil og initiativ til hjemmeholdet. Dette med stor succes, for med to personlige fejl i ÅFS-opspillet på 3 minutter kom Outlaws på 3-1. Da Outlaws med en meget flot scoring bragte sig på 4-1 syntes kampen afgjort. I PP kom ÅFS dog tilbage på sporet med en scoring til 4-2 ved Lars Skytte(Lars Bartels). I den efterfølgende periode vadede hjemmeholdet i mega-chancer men en fremragende Nick Jensen i Outlaws-målet pillede pynten af hjemmeholdet. Med 3 minutter igen kunne Outlaws lukke og slukke med scoringen til 5-2 og det 8. ÅFS-nederlag i træk var en kendsgerning.

Manglede skarphed foran mål og personlige brølere blev således afgørende for ÅFS, i en kamp hvor Outlaws på trods af deres status som slutspilshold hverken ønskede eller formåede at svinge taktstokken. Forud venter nu TÅF i en sidste liga-udfordring inden ÅFS må indstille sig på 1.division.

Skriv et svar