Pigerne klar til spændende pokalslag.

Så er dameholdets “double-header” med AaB overstået – med succes.
Senest blev det søndag til en storsejr på 13-4, en væsentlig ciffermæssig forbedring af forrige søndags 5-2-sejr.
Flot at keeper for 2. dame, Marianne Rytter, afløste Anette, der måtte blive hjemme på grund af sygdom og flot, at vist nok stort set samtlige spillere kom på pointlisten.
Vi ligger fint i tabellen, stadig med mulighed for at erobre en af de to topplaceringer, så indtil nu har sæsonens resultater bestemt været tilfredsstillende.
Onsdag gælder det så sæsonens hidtil vigtigste kamp.
Det er kampen om en billet i pokalfinalen og den står i Frederikshavn mod Outlaws.
Seneste match mellem os og frederikshavnerne blev vundet af dem med 3-1 i Århus, men i en kamp, hvor vi med lidt held kunne have fået point.
Og hvem husker ikke øv-kampen, da vi mødte dem første gang i sæsonen. 4-4 efter Outlaws-udligning 32 sekunder før tid.
Derfor er der ikke den mindste grund til at give op på forhånd.
Outlaws-pigerne har det teknisk bedste hold i Danmark, mens vi mere lever på et stærkt kollektiv tilsat en evne til at fighte røven ud af bukserne – og selvfølgelig også en vis teknisk formåen.
Onsdag gælder det om at slide i 60 minutter og ikke lade Outlaws komme til afslutninger. Kan effektiviteten fra AaB-kampen bevares, så har vi ligeså gode chancer som frederikshavner-pigerne.
Og det kunne da være sjovt at snuppe deres hjemmebane, når pokalfinalerne skal afvikles netop i Outlaws Dome den 27. december.
Det bliver en kanonkamp… og husk, at vi har straffeslags-erfaringen fra kampen mod Bulldogs, hvis det skulle komme såvidt.

Skriv et svar