Pligtsejr skaber basis for drama.

Eliteherrerne gjorde det nødvendige for at skabe grundlaget til ”finalen” mod Brønderslev lørdag d. 17. april. Et decimeret Odense-mandskab blev sendt tilbage til Fyn uden at have fået et ben til jorden.
Efter 60 minutters dominans fra hjemmeholdet viste måltavlen 14-0, og sejrens størrelse kan der ikke rokkes ved. Odense – der var uden bærende kræfter som Ola Kristensen, Petter Winter og Martin Hasselgren – var aldrig nogen trussel for hjemmeholdet, og OFC’erne skabte kampen igennem kun en håndfuld chancer, mens ÅFS lagde et stort pres.

Kampens store pointsluger blev topscorer Anders Rognerud, der brillerede med hele 10 points. Duoen Rognerud og Jensen skal gerne toppe, når det går løs mod Brønderslev, og de viste kampen igennem gode takter.

Derudover skal unge Lars Skytte, der har været lidt ude af startopstillingen pga. studietur, have stor ros for en skarp offensiv indsats, der gav et udbytte på hele 5 points og 2 assists. Skytte var en vigtig brik i et velfungerende powerplay, der viste bedre takter end længe.

Generelt viste alle tre kæder gode offensive indslag, og holdet slækkede kun få gange på koncentrationen og gav Odense plads. Dermed blev der sat et solidt punktum på årets hjemmekampe i Århus Firma Sport, og publikum fik god underholdning. Hvis den opbakning, der har været vist bredt i klubben i den seneste tid, følger med til Brønderslev, får nordjyderne deres sag for udenfor banen.

Bustur til Brønderslev!
Der vil blive arrangeret bustur til kampen, så holdet kan få den nødvendige opbakning til skæbnekampen næstfølgende lørdag. Mere information om dette vil følge senere på siden.

Følgende spillere fik markeret sig med points mod Odense:

# 12 Anders Rognerud: 4 mål + 5 assists
# 4 Lars Skytte: 5 mål + 2 assists
# 20 Anders Jensen: 2 mål + 2 assists
# 11 Jens Ørhøj: 2 mål
# 2 Jannik Isidor: 1 mål
# 16 Henrik Engelsen: 1 assist
# 22 Christian Engelsen: 1 assist
# 17 Anders Brøns: 1 assist
# 9 Lars Erik Bartels: 1 assist
# 66 Michael Buch: 1 assist

Skriv et svar