Pokalsemifinale i ÅFS Centret

ÅFS Floorballs bedste herrehold har i år på flot vis på trods af status som 1.divisions hold kvalificeret sig til pokal-semifinalen. Som ét af to tilbageværende hold i Region Vest har ÅFS undervejs elimineret Fredericia Ravens (2.div.), Aalborg Flyers (2.div.) og senest Esbjerg Sharks (1.div.) i en tæt kamp.

Onsdag d. 14. november kl. 19.30 kommer Brønderslev Hotshots så på besøg. Holdet nordfra må siges at være mega-favoritter. Holdet spiller til daglig i UMBRO-ligaen og består af en perlerække af nuværende eller tidligere landsholdsspillere samt flere dygtige svenske spillere.
Holdet viste for nylig skræmmende styrke da bysbørnene fra Århus Elite blev kørt over i UMBRO-ligaen med 6-1 men samtidig har Hotshots af og til leveret præstationer af noget lavere niveau. Holdet har undervejs i pokal-turneringen slået Kvissel Eagles (3.div.), Frederikshavn Outlaws FC (UMBRO-liga) og Midtjylland Patriots (UMBRO-liga).

Hjemmeholdet forventes at stille i noget nær stærkeste opstilling denne aften men er alligevel fuldt ud bevidst om oddsene: ”Alt andet end et nederlag vil være en kæmpe sensation. Vi skal selvfølgelig spille vores chance men ellers gælder det om at tilføre holdet og de yngste spillere en masse erfaring. Det er trods alt sjældent at man får lov til at spille en kamp i det tempo når man spiller i 1.division” siger Jesper Bertelsen, en af holdets største profiler igennem de sidste to sæsoner.

I løbet af aftenen vil der være stavsalg samt pauseunderholdning og billig fadøl. Vel mødt til alle tilskuere.

Skriv et svar