Prag 2005.

Selvom man skal passe på med at gentage en øredøvende succes, så vover vi alligevel pelsen, og inviterer hermed alle interesserede ÅFS’er med på en floorballoplevelse for livet:

Czech Open 2005 – http://www.czechopen.cz/en/Index.asp

Måske har du hørt brudstykker af legendariske floorballhistorier fra Prag, såsom ”Skildpadden i brunst” eller ”Lapdance á la Prag”, men hvorfor ikke blive del af legenden og tage med på en garanteret uforglemmelig tur?

Czech Open er verdens største floorballturnering med deltagelse af hold fra hele Europa – lige fra svenske elitespillere til små, nye opkomlinge fra Århus.

Selve turneringen løber af stablen fra torsdag d. 18. august – søndag d. 21. august, men som traditionen byder, har vi i sinde at udvide turen en smule. Vi fløjter således til afgang mandag d. 15. august (Ja – du kan godt nå sidste øl på Skanderborg Festival søndag aften, men vi tager tidligt af sted!) Hjemkomst er søndag d. 21. august om aftenen.

Vi forventer at prisen vil ligge omkring de 2500 kr., hvilket inkluderer rejse med tog tur/retur, ophold på turistklasse hotel med morgenmad, hold- og spillergebyr samt deltagerpas, der giver adgang til alle turneringens kampe, fri transport under turneringen og gratis entré til flere seværdigheder.

Tøv ikke med at melde dig til og hiv gerne dine holdkammerater med.

Sidste frist for tilmelding er 6. juni. Her skal et depositum på 500 kr. samtidig betales, hvorefter tilmeldingen er bindende.

Tilmeldingen skal rettes til Lars Erik på mail: leb@studmed.au.dk

Depositum skal indbetales på følgende konto: 9335 3155682611
Husk at skrive dit navn på overførslen, således at pengene kan lokaliseres.

Sidste del af betalingen skal falde senest 4. juli.

Med venlig hilsen Prag-udvalget

Skriv et svar