Prag 2006

Så er det ved at være tid igen…

Floorballturneringen Czech Open venter et stykke forude, men vi vil gerne være i god tid for at sikre den bedst mulige tur for ÅFS’ deltagere.

Derfor vil vi opfodre alle, der har interesse i at deltage i dette års Pragtur til at sende en mail til Gis på gismlt@gmail.com. Tilmeldingen er IKKE bindende, men skal blot give et fingerpeg om, hvor mange vi kan skrabe sammen.

Lidt om Czech Open

http://www.czechopen.cz

Czech Open er verdens største floorballturnering med deltagelse af hold fra hele Europa – lige fra svenske elitespillere til små, nye opkomlinge fra Århus.

Selve turneringen løber af stablen fra torsdag d. 17. august – søndag d. 20. august, men som traditionen byder, har vi i sinde at udvide turen en smule. Der vil højest sandsynlig være afgang mandag d. 14. august (Ja – du kan godt nå sidste øl på Skanderborg Festival søndag aften, men vi tager tidligt af sted!) Hjemkomst bliver formentlig søndag d. 20. august om aftenen.

Vi forventer at prisen vil ligge omkring de 2500 kr., hvilket inkluderer rejse med tog tur/retur, ophold på turistklasse hotel med morgenmad, hold- og spillergebyr samt deltagerpas, der giver adgang til alle turneringens kampe, fri transport under turneringen og gratis entré til flere seværdigheder.

Deltagelse i Czech Open er en del af alle floorballspilleres generelle opdragelse!

Send en mail, hvis du er interesseret i at komme med – den er som nævnt ikke bindende.

Mvh.
Pragudvalget
gismlt@gmail.com

Skriv et svar