Reprise – med omvendt fortegn

Kampen begyndte i et roligt tempo, hvor begge hold skulle se hinanden an, ÅFS dog med de fleste og største chancer, hvor bl.a. AC var meget tæt på at gøre det til 1-0. Mod 1.periodes slutning lukkede begge hold mere op for kedlerne og spillet bølgede frem og tilbage med masser af gode muligheder i begge ender. Det forblev dog ved mulighederne og perioden endte målløs.

Den offensive stil fortsatte i 2.periode, hvor begge hold blev langt fremme på banen. ÅFS spillede sig frem til flere gode chancer, men Anne Bruun i FCO-målet stod en meget overbevisende kamp og sørgede for, at ÅFS ikke havde skabt sig et fornuftigt hul inden de sidste 20 minutter, hvor stillingen fortsat var 0-0.

3.periode blev kampens afgørende. Allerede efter 20 sekunder kombinerede ÅFS sig igennem og en helt fri Gis burde have bragt hjemmeholdet foran, men igen trak Anne Bruun en kanin op af hatten med en stor redning. I stedet kom FCO lynhurtigt foran 2-0 og ÅFS hang med hovederne. FCO kom på 3-0 inden Gis bragte hjemmeholdet på tavlen med 5 minutter igen. ÅFS forsøgte at lægge tryk, men det blev kun til et par store muligheder inden FCO kunne lukke kampen med scoring i tomt mål til slutstillingen 4-1.
ÅFS burde for 2.kamp i træk have fået pointmæssigt udbytte, men manglede noget af det held man forpagtede i starten af sæsonen.

Alligevel bød de to første perioder på spil på højt niveau som lover godt for foråret og måske bøtten kan vendes allerede søndag hvor ÅFS skal et smut på motorvejen nordpå for at møde AaB.

Skriv et svar