Resultatløs kamp i Esbjerg

Efter en fin og skarp optakt var holdet ladet op og klar til en frisk løbetur. Den ellers altid velforberedte trænerstab røg dog her ind i et mindre og uforudset bump på vejen: Esbjerg havde ingen halbookning til kampen! Afbuddene fra Anne VP, Nicoline Pihl, Anne Bruun og Anne Skov blev pludselig mistænkeliggjort – havde de lugtet lunten? Havde Skov i sin altid minutiøse forberedelser haft fat i den bookingansvarlige i Esbjerg og ladet det sive til de få udvalgte? Rygterne var mange…

Mens kampens skæbne lå i hænderne på Esbjerg, trænere og dommere, lod ÅFK damerne sig ikke slå ud og fortsatte kampoptakten med en intern kamp i omklædningsrummet. Her udemærkede Thea Ehmsen og Andrea Fischel sig efter signende IKKE, og var kampen blevet spillet, stod de til en plads på bænken. Det blev kampen imidlertid ikke, da det ikke var muligt at finde en holdbar løsning, og dommerne valgte til sidst at aflyse kampen.

ÅFK’erne skulle dog ikke snydes for lidt motion og tog en rask løbetur – en tur der satte sig så dybt i de århusianske sjæle, at pigerne nu har oprettet en lille løbeklub som fremover har til hensigt at mødes hver lørdag ved Veldtofte hallen for at nyde den smukke tur.

Point og straf:
Jasmin: 100+0 (for at have medbragt kæmpe pose bland-selv-slik fra mormor til deling)
Ry: 10+0 (for at have lagt tøjet så fint sammen)
Sira: 3+0 (for hendes lektielæsning med Julie)

 

 

 

 

Skriv et svar