Revanchen…

Kæderne:
1. kæden:
Wings: Laust, Poul/Nicolai
Center: Anders
Backs: Jesper, Palle

2. kæden:
Wings: Lasse, Kenneth
Center: Bent
Backs: Jesper W., Thomas Quist/Michael

Tirsdag den 10. februar spillede ÅFS 2 imod Skanderborg. En kamp som alle på 2. holdet havde set frem til lige siden 2-4 nederlaget i november sidste år. Vi vidste, at vi var blevet bedre og kampen skulle vise hvor meget bedre. Motivationen var derfor høj og truppen i noget nær stærkeste opstilling.

Allerede under opvarmningen kunne det mærkes, hvordan spillerne var fokuseret, og det var fedt at være med til. Fra trænersiden blev der lagt op til højt tempo og opspil langs banden – selvom vi skulle ud og vise Skanderborg, hvor skabet står – så skulle vi ikke miste hovedet. Kort sagt lad bare Skanderborg se seje ud på deres egen banehalvdel – men 1-2 meter før vores skulle de møde en mur. Det gjorde de.

Jeg kunne slutte referatet her – men så ville der mangle kommentarer til et fremragende ÅFS-angreb, som med lidt større effektivitet kunne have fået Skanderborg til at køre hjem med røde ører – ihvertfald i de første 1½-2 perioder af kampen. Faktisk spillede vi så godt i de 2 første perioder, at træneren helt sad og dagdrømte i målet – heldigvis i den rigtige side af målet….

Første periode endte 1-0 til ÅFS hovedsagligt pga. en fremragende Toustrup i Skanderborg-målet, og vores defensiv gjorde, at de eneste afslutninger Skanderborg havde var fra omkring midten af banen.

I 2. perioden fortsatte det gode spil og selvom spillet til tider blev lidt tju-bang (mest pga. af en overivrig ÅFS-målmand) så stod defensiven stærkt – hvilket stille og roligt ledte os til en 3-0 føring – Vi havde Skanderborg i sækken – nu skulle den bare snøres.

Før 3. periode blev der snakket meget om at holde koncentrationen og stoppe med de lange udkast og hurtige opspil. Derudover skulle angrebet være bedre til at veksle mellem angreb og “rolige perioder” – for Skanderborg-forsvaret stod meget godt, og gjorde det svært for os at komme igennem til skud.
Perioden startede dog fint med at vi fik øget til 4-0. Spillet blev desværre lidt rodet nok pga. 2 udskiftninger i kæderne hos os og oveni skulle Skanderborg jo frem og score mål. Chancen for at bringe os yderligere foran opstod dog, da en Skanderborg-spiller fik 2 min. – Desværre glippede koncentrationen i et meget langsomt og meget langt overlap, hvilket en kvik modspiller udnyttede til at reducere til 4-1 – et meget ærgerligt mål.

De fire målscorere for ÅFS var Anders Nielsen, Poul Nyborg (debutantmål for 2. holdet), Lasse og Kenneth's drømmehug af et mål.

Kampen ÅFS-spiller var denne gang et svært valg – da alle spillere gjorde en fremragende indsats, men valget stod mellem en forsvarsspiller eller en af centerne – da de fik oplægget til at lykkes helt perfekt. Valget faldt på Anders Nielsen, som lader til at være faldet til i sin nye rolle som center. I kampen forstod han at tiltrække modstanderne som fluer, for derefter at aflevere bolden. Indsatsen blev endda forkronet med et flot mål og en vilje til sejr man sjældent ser 🙂 Det var lige til en grøn bamse!

Opsummering:
Godt:
Godt sammenspil, Kanon defensiv, Vedholdende vilje og fight i angrebet.

Mindre godt: Eet koncentrationssvigt i 3. periode ;), lidt for lidt afveksling i angrebsopspillet.

Alt i alt var det vores bedste kamp til dato – simpelthen !

Desværre er vores spielmeister Bent S. nu rejst til Rusland – men han har lovet at vende stærkt tilbage til Marselisborg cuppen og nogle træningskampe.

Skriv et svar