Rod vendt til point

Lørdagens kamp mod Svendborg skulle være en overkommelig opgave for ÅFS’s 2. Damer. Alligevel blev kampen unødvendig spændende….

Første periode blev som mange gange før en rodet affære, men Mette-Marie bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter syv minutter. Mere er der vist ikke at sige om de 20 minutter…

Anden periode sluttede som den første sluttede: rodet. Dette var også gældende for forsvaret, der så til mens Svendborg udnyttede chancen og fik reduceret til 1-1.

Men så indtraf koncentrationen endelig blandt ÅFS’erne og i den sidste del af perioden kom spillet endelig til at flyde og det blev til flere gode opspil og afslutninger – dog uden noget endte i netmaskerne. Selv i undertal holdt de blå damer fynboerne på afstand.

Kort inde i tredje periode kom der endelig resultater ud af det målsøgende spil, da Mette Milling på opspil fra Mette Mørk endelig fik bragt hjemmeholdet foran. Lidt senere var det angrebs duoen Mette Marie og Mette Milling (ass.) der gjorde det til 3-1. Med Mette Marie i topform var hun kort efter igen på pletten med en assist til Sanne Liltorp der endelig lagde afstand til gæsterne med en 4-1 føring.

Forvirring i forsvaret lidt senere endte desværre med et selvmål, men koncentrationen blev holdt og Mette Milling sluttede kampen flot af med en scoring til kampens resultat: 5-2.

Skriv et svar