Rutineret back klar for ÅFK

Den tidligere landsholdsspiller Stefan Dines er med i rækken af spillere, der skifter TÅF-trøjen ud med ÅFK-trøjen, og han har allerede oplevet klubskiftet positivt via deltagelse i træning og MBC.

– Jeg glæder mig meget til for alvor at komme i gang i ÅFK. Folk i klubben har været meget flinke, og jeg har med det samme følt mig velkommen, udtaler Dines.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj er meget glad for tilgangen af Stefan Dines:

– Dines er med en seriøs og positiv indgang til sporten en vigtig brik i projektet både på og uden for banen. Han har erfaring fra vigtige kampe og kan bidrage på flere parametre, samtidigt ser jeg ham på sigt også som en person, der kan tage et ansvar også udover spillerfunktionen, og dette har vi allerede en god dialog omkring, udtaler Ørhøj.

Dines forventer en spændende sæson:

– Jeg regner med, at vi kommer til at spille med, hvor det er rigtigt sjov. Der er mange spillere, der følger med fra TÅF og dermed er sultne efter sidste sæson – og med de spillere og trænere, der er på vej, så kan det kun blive rigtigt godt. Generelt synes jeg, at det nye projekt er rigtigt godt, og jeg er sikker på, at alle dem der bliver en del af det, vil gøre alt for, at det bliver en succes. Personligt forventer jeg af mig selv, at jeg er god nok til at sikre en masse spilletid, og selvom det er en gentagelse, så glæder jeg mig rigtigt meget til projektet, og håber at jeg kan hjælpe nogle af de unge i klubben med at udvikle sig, fortæller Stefan Dines.

Vi byder Stefan Dines velkommen i ÅFK.

Herudover er skifter den 22-årige tidligere U19-landsholdsback Glenn Christensen med rødder i Frederikshavn ligeledes fra TÅF og til ÅFK. En nærmere præsentation af Glenn følger snarligt.

Skriv et svar