Så kom nederlaget….

En regnfuld og grå lørdag i november drog ni ÅFS 2.dame spillere mod Brønderslev i nord til kamp. Humøret var ikke ligefremt højt i bilerne, da holdet var blevet sendt afsted uden træner. Men holdet var alligevel opsat på at vise deres trænere, at de sagtens kunne selv! Holdet ville fortsætte den gode bølge og forlade Brønderslev med en sejr.

Det viste sig hurtigt, at Brønderslev var meget bedre end forventet, hvilket resulterede i at ÅFS 2 efter 2.periode gik til pause med at være bagud 2-0. Brønderslev var fysisk hårdt spillende og 2.dame formåede ikke rigtigt at få gang i sammenspillet og opspillet. Derud over dækkede Brønderslev “mand-mand”, hvilket gjorde, at de sugede sig fast til 2.damespillerne, som blodsugende igler. Dette frustrede holdet meget!

I 3.periode kæmpede 2.dame, som de aldrig har kæmpet før – kampen skulle vindes og det var ikke for sent. Denne enorme vilje gav efter ca. 5 min pote med et mål sat lige i krydset af AB, flot assisteret af Tove Trankjær. Derefter var viljen endnu højere, og ÅFS 2 kom frem til flere målchancer, men bolden ville ikke i nettet. Slutresultat: 2-1

Lektien fra denne kamp er, at man aldrig skal undervurderer sit modstanderhold. Derud over skal 2.damer lære at gå ind i kampen og kæmpe om bolden med kroppen og ikke lade sig frustrere over at modstanderen spiller fysisk hårdt, dommerne osv.

Kampen bød på en flot debut til Birgitte Veng, der spillede sin første rigtige floorballkamp. Også en stor ros til hele holdet for dets vilje og kampgejst.

Skriv et svar