SÅ tæt på! (2. damer)

Man husker jo lugten af fisk, og med en lidt træls erindring om at der også plejer at følge et stort nederlag med, når storbyen på vestkysten bliver besøgt, var der allerede inden kampen i lørdags ekstra gejst hos 2. damerne.

Alle var lige lidt mere tændte end normalt, hvilket resulterede i en uhyggelig spændende kamp. Det var SÅ tæt på at 2. damerne spillede lige op med Esbjerg Sharks FC.

Esbjerg lagde ud med et hårdt pres, men den sidste tids træning om at ’holde slottet’ gav pote for ÅFS. Det blev til flere kontra chancer, og Mette Milling scorede til 1-0. En god følelse at forlade 1. periode med den i ryggen.

Anden periode forsatte i fin stil. ÅFS fik i store perioder spillet til at køre godt. Esbjerg fik dog sat en lidt uheldig bold ind. Men på et godt opspil og en pasning fra Maria Rasmussen sendte Sanne Liltorp bolden ind bag den vestjyske keeper og førte igen 2. damerne på vinderkurs. Det lykkedes Esbjerg at udligne, og holdene gik til sidste pause med 2-2. Uafgjort ville helt sikkert være en sejr, men mere ville lune godt.

Desværre holdt den ikke hele vejen hjem. Esbjerg kom som ventet noget mere aggressivt på banen i tredje periode og fik hurtigt bragt sig på 3-2. Med tre godt skiftende wing-kæder formåede ÅFS dog stadig at presse, igen. Nethe Holm fik scoret et rigtig flot debut mål på et kontra løb og der blev kæmpet med næb og kløer for at holde den på 3-3. Berit måtte tage to minutter ude, efter flere forseelser af forskellige ÅFS’ere mod samme spiller, og det lykkedes at holde målet frit selv i undertal. Et par minutter før slut, formåede vestjyderne alligevel at få scoret et ærgerligt mål, sat ind af en høj stav. Øv. Esbjergs træner var skarptunget nok til at få en 2 min. udvisning, så ÅFS fik det sidste minut i overtal, men de lykkedes ikke at udligne.

Skriv et svar