Så tæt på – og dog så langt fra

ÅFS 1. damer – Bulldogs 3-8 (2-2, 1-3, 0-3)

Sådan var fornemmelsen efter 1. damernes kamp mod Frederikshavn Bulldogs i weekenden, selvom kampen rent faktisk endte med sæsonens klart største nederlag til frederikshavnerne.

Det startede som et sandt eventyr, da første gang (og ikke tredje, som det ellers har for vane) var lykkens gang for ÅFS’erne: En afslutning, et mål – tid: 00:54! De århusianske heltinder havde fået en flyvende start. Desværre vækkede den noget overraskende start de i starten lidt slumrende hunde, og en indædt fight fulgte. Hundene fik bidt sig fast og snart havde de fået kontrol med måltavlen igen og bragt sig foran 2-1. ÅFS fik imidlertid givet 1. kapitel en god afslutning, da de lidt før tid atter bragte balance i målregnskabet.

Heltinderne fra det østjyske fyrede fra starten af kapitel 2 op for kedlerne og efter flere eventyrlige detaljer lå bolden efter blot 18 sekunder sikkert i Bulldogs nettet. En chokstart som frederikshavnerne lader til hurtigt at have fortrængt… I ÅFS lejren vejrede man med det hurtige mål morgenluft: skulle det endelig lykkes? Var det i dag – efter tætte opgør sæsonen igennem – at de blå heltinder endelig hev sejren over på deres side? De nordjyske skurke kom hurtigt med deres svar på ovenstående: 2 mål på 4 minutter – deres svar var et klart: NEJ!

For de blå heltinder var håbet endnu grønt med indgangen til 3. kapitel. Tro, håb og vilje var intakt, og århusianerne viste da også i flere omgange flot spil. Men som kampen skred frem ebbede kræfterne ud, og med to scoringer i midten af perioden, sivede spændingen ud af kampen, og eventyret fik denne gang ikke nogen lykkelig slutning. Så tæt på og dog så uendeligt langt fra…

ÅFS point:

Cecilia Garibaldi 1+0
Stine Lausten 1+0
Marie Louise Tøttrup 1+0
Henriette Pasgaard 0+1

Skriv et svar