Sæsonens anden kamp står for døren for ÅFS 2. herre

Meget har været skrevet og meget er blevet sagt efter ÅFS 2. herre slog Kolding KFUM eftertrykkeligt. Det var en fænomenal kamp. Og på trods af ellers normal hård disciplin fra den hårdføre tyske cheftræner, Anders Winstrøm, blev der givet spillerne fri til at fejre holdets indtil videre største sejr i historien. Holdfesten blev en god oplevelse for langt de fleste involverede, og især assistenttræner Carsten Gormsen startede aftenen i højt humør, og fik hurtigt hældt en flaske rødvin indenbords. Desværre blev rødvinen også Gormsens overmand. Han endte liggende på en sofa i et tilstødende lokale, men rødvinen ville ikke blive i russerens mave, og han kastede op på både sofa og gulv – hvilket underligt nok vækkede stor begejstring hos holdets medicinstuderende, Rasmus Jensen. Rasmus Jensen og Joachim Sloth Larsen sprang hurtigt til og fik tørret op, hvilket der skal lyde en stor tak for.

Af andre eskapader den aften skal det nævnes, at holdets kaptajn og 3. træner, Kasper Helbo, i glædesrus over sejren mod Kolding, smed trøjen på dansegulvet, da han dansede med et familiemedlem til en af sine medspillere. Selvsamme familiemedlem var genstand for megen opmærksomhed i løbet af aftenen – ikke mindst fordi en af holdets ældre spillere forgæves forsøgte at gøre kur til det (noget yngre) stakkels pigebarn.

Men virkeligheden meldte sig igen mandag, hvor der som sædvanlig var træning på programmet. Træningen er i ugen op til kampen mod Vissenbjerg overladt til den rødvinsglade assistenttræner, Carsten Gormsen, da cheftræner Winstrøm er i Frankfurt, og se om Centralbankens arbejdsmetoder på nogen måde kan anvendes på en floorballbane.

Som nævnt overfor spilles kampen mod Vissenbjerg en mandag aften. Man må rose fynboerne for snedig planlægning, da det er klart, at mange af de faste ÅFS tilhængere ikke kan spendere en hel mandag aften på en tur til Fyn. Det kan dog vise sig at give bagslag for Vissenbjerg-holdet, idet den mærkelige planlægning efter sigende blot har givet ÅFS 2. herre endnu mere lyst til sejr. På trods af et forventet lavt tilskuertal skal Vissenbjergspillerne således på ingen måde føle sig sikre. Kaptajn Helbo har til Århus Stiftstidende garanteret, at holdet er helt opsat på at sejr. Helbo udtaler: ”Vi har ingen intention om at bruge det meste af en mandag på at køre til Fyn for at tabe en floorballkamp”.

Skriv et svar