Sæsonens mål nået?

Og hvad var det så der skete? 9-måneders skader, fraflytninger og manglende motivation decimerede holdet med 8 spillere og poser med flødeboller gav i en periode alle 1.damer alvorlige mareridt. Pludselig blev sæsonens mål overlevelse i ligaen. Fem fra 2.dame, én U15-spiller og to Oldstarsspillere blev tilknyttet holdet og et genopretningsprojekt blev iværksat. Resultatet kom allerede i sæsonens første match hvor Outlaws blev besejret med 5-2 og siden da har resultaterne været langt over det forventede. Om sæsonen hidtil siger træner Lars Erik Bartels: ”Uanset hvordan det går i kvartfinaleserien har vi nået vores store mål, overlevelse. Det er først og fremmest et resultat som er hentet i træningslokalet hvor især de nyoprykkede 2.damer har lagt en gigantindsats. At det så bliver krydret med en slutspilsplads kan vi kun være stolte over.”
1.damer har i år været et interessant klubprojekt og udover at Oldstars og 2.damer har måtte levere spillere har 1.-3.herrer+U15 ved mange lejligheder ageret beredvillige træningsmodstandere, og i høj grad været medvirkende til at løfte spillet.

Kvartfinalemodstanderen fra Rødovre er en klassemodstander. DM-sølvvindere, pokalmestre og suveræn vinder af østrækken med 43/45 point taler sit tydelige sprog og vidner om et hold med gode spillere på alle pladser. Navne som Line Lauridsen, Anja Clausen og Maria Olausson kan gøre livet surt for alle forsvar i Danmark og samtidig har Rødovre kun sluppet 32 mål ind i en hel sæson.
Om seriens muligheder siger Dr. Bartels: ”Rødovre er megafavoritter. Alle skal have en god dag og samtidig skal vi have heldet – og så har vi stadig nok kun 30 pct. chance for avancement. MEN det er sådan vi har det bedst, bare spørg AaB og Outlaws;-) Man kan fylde en optakt som denne med mange sportsklicheer men i bund og grund skal vi bare være bedst – og det tror jeg på vi kan!”

Se med om Hr. Bartels får ret i sin forudsigelse når Rødovre FC gæster ÅFS Centret søndag kl. 17.

Skriv et svar