Sæsonpræmiere Dame 1 – sejr til Frederikshavn???

Og for anden gang i træk vandt ”Frederikshavn” – nej, undskyld ÅFK. Ja, selvfølgelig ÅFK, ikke at forveksle med Frederikshavn, blot fordi flere af ÅFK spillerene oprindeligt er fra Frederikshavn…! Hvilket Blackhawks ellers fortørnet (eller ment i sjov?!?) påpegede efter pokalsejren på 13-3 forrige tirsdag. Lad os bare én gang for alle understrege (ikke også, Jasmin?! ;)) Å-F-K er Aarhus, bum.

I første periode havde ÅFK fint rul i bolden og efter 5:50 fandt de den rette medicin og fik scoret til 1-0 ved hjemmeholdets Cecilia Di Nardo (”assisteret” af Mette Faurholt). Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, inden Di Nardo i tiden 14:20 igen fik sat en scoring, assisteret af Mette. På trods af to mål var det nu nok hjemmeholdets trofaste roligan, NF, der vandt de øvrige tilskueres henrykkelse, da han mente floorball skulle spilles med en blå ballon i stedet for den lille, runde, hvide, hullede bold 🙂 

Anden periode var domineret af ÅFK, men Blackhawks kom også til chancer. 3-0 målet faldt efter 1:28 ved Jasmin Damm, som fandt rette paragraf tæt under mål. I tiden 3:19 får Blackhawks den første af to udvisninger. Selvom den ene dommer gør sit til at tiltrække sig opmærksomhed i det efterfølgende overtal, kommer ÅFK til flere chancer, men det ender uden scoring. I tiden 6:09 gør Mette det til 4-0 på en lækker frislagskombination (assisteret af Di Nardo). Knap 30 sekunder efter – i tiden 6:34 – reducerer Maria Østergaard. I tiden 12:55 kommer klubbens unge, egen avlede Julie Perto på måltavlen, idet hun scorer til 5-1, assisteret af Mette. Til slut i perioden får ÅFK igen en overtalssituation, som heller ikke her trods gode chancer fører til scoring.

Igen i tredje periode er ÅFK spildominerende og skaber masser af chancer, men en velspillende Blackhawks keeper holder ÅFK fra fadet. I tiden 15:07 havde Di Nardo dog igen held i sprøjten og scorer til 6-1. Endnu engang kort efter en ÅFK scoring får Blackhawks reduceret, dette mål af Nanna Sørensen i tiden 15:23 til slutresultatet 6-2.Kampens spiller for ÅFK blev forsvarsveteranen, Mette Faurholt. 

WOM: Mette Faurholt Nielsen

 

 

Skriv et svar