ÅFK 1 damer

Sejr over Aalborg Flyers

En kold tirsdag aften i januar tog ÅFKs 1.damer imod Aalborg Flyers. Holdet var opsatte på at revanchere sidste spillerundes nederlag til Herning.

Trænerne havde op til kampen rystet posen, men de ændrede kædeformationer forhindrede ikke århusianerne i at sætte sig på kampen fra første fløjt. ÅFK havde klart overvægt i spil og chancer og kunne gå til pause med en fortjent 4-0. Målene blev sat ind af Thaarup, Quist og Crolly x 2.

ÅFK-dominansen fortsatte i 2. periode, og holdet havde chancerne til score mere end de to mål, som Thaarup og Scott fik lavet.

I 3.periode kom der for alvor hul på bylden for ÅFK-pigerne, som omsatte den store dominans til hele 9 mål! Mange af disse blev sat ind efter forbilledligt angrebsspil, der var som taget ud af floorballens ABC. Især duoen Stinne og Nicoline viste skarpe målnæser og stod tilsammen for 7 af målene. Thaarup lavede en enkelt og Bolette lukkede festen med kampens sidste scoring til 15-0.

En dejlig og tiltrængt sejr til ÅFK-pigerne, der alle leverede varen – til trods for at mange prøvede kræfter med nye positioner.

Kampens spiller blev Bolette, der fra en ny og mere offensiv position viste fint fremadrettet spil, gode returløb og en enkelt kasse.

Point:

Stinne: 4 +2
Nicoline: 3 + 2
Thaarup: 3 + 0
Crolly: 2 + 0
Quist: 1 + 1
Scott: 1 + 0
Bolette: 1 + 0
Gis: 0 + 3
Holm: 0 +2