Sejr i sæsonpræmieren

Det lod da heller ikke til at holdet var helt upårvirket af de mange nye forhold, og ÅFK damerne fik en elendig start på kampen. Efter blot 54 sekunder bragte AaB sig foran på deres varemærke: kontrastød. Kort efter udfordrede også haluret spillerne, da det øjensynligt havde bestemt sig for at køre perioder á 1½ minuts varighed!

Det gav en længere pause inden forholdene blev bragt i orden – en pause, der ikke umiddelbart virkede til at gøre ÅFK damerne godt. Det nervøse og fejlbehæftede spil fortsatte, og AaB havde chancer til mere. Heldigvis holdt forsvar og Cindy skansen, og stille og roligt fik damerne mere styr på spillet. Efter 8 minutter faldt udligningen, da Mette Faurholt fandt Julie Perto, der sikkert satte bolden i nettet. 3 minutter senere bragte AC holdet foran på en frispilning fra Julie. Det blev også til 3-1 inden pausen, da et fint samspil mellem Thea Ehmsen og Julie udmøntede sig i mål.

Spillet havde været alt andet en pragende, og det skulle der ændres på i 2. periode. Der kom mere ro på ÅFK spillet og bolden blev spillet bedre rundt. Det gav langt flere chancer og mål: 4-1 ved AC på assist fra Thea, debutmål i ÅFK trøjen fra Nicoline Pihl, der i PP på assist fra Anne VP sikkert satte bolden i krydset. Og endnu et debutmål – denne gang af Jasmin Damm – på oplæg fra Andrea Fischel: 6-1. Herefter sivede koncentrationen ud af ÅFK'erne, og AaB fik reduceret 2 gange inden pausen til resultatet 6-3.

I 3. periode var opskriften fortsat at holde ro på spillet, holde fast i angrebet og køre bolden rundt. Det lykkedes i perioder, mens AaB dog var giftige på kontra. Ingen af holdene formåede at score og kampen sluttede 6-3. Et godkendt resultat med plads til betydelige forbedringer.

Kampens spiller: Julie Perto

Point og straf:
Julie 2+1
AC 2+0
Thea 0+2
Nicoline 1+0
Jasmin 1+0
Mette 0+1
Anne VP 0+1
Andrea 0+1 (1x 2min.)

Skriv et svar