Sejr i træningskamp.

ÅFS Floorball – Team Århus Floorball (Træningskamp), 9-3 (3-1,1-0,3-1,2-1).

Onsdag aften tog ÅFS' 1. hold imod Team Århus til en træningskamp over 4. perioder. ÅFS havde noget at revanchere efter de to holds seneste møde, hvor det blev uafgjort 1-1.
Spillet flød ikke godt i det første kvarter af 1. periode, men så lige pludselig satte ÅFS et par hurtige mål ind og reddede perioden. Indtil da havde Team Århus haft spillet og chancerne.
2. periode blev lidt af en stillingskrig, som dog faldt ud til fordel for ÅFS, 1-0 og endelig en assist af den hårdtkastende ÅFS-målmand Kenneth Thomsen.
3. periode bød på en gentagelse af 1. periodes cifre, hvor et af ÅFS-målene kom i undertal. Team Århus holdt et højt pres i de første perioder. Men i løbet af 3. periode og specielt 4. faldt faldt tempoet, og Team Århus spillerne var synligt trætte.
I 4. periode fik ÅFS-spillerne lidt friere tøjler, og det resulterede da også i et par gode dribleture, men det gav ingen mål. I stedet kun Mads Sørensen langt om længe bevise, at der er andet end assists i ham og score på en frispilning af Christian Engelsen. Samme Christian kronede en god kamp med en flot scoring til slutresultatet 9-3.
Med sejren har ÅFS nu i to træningskampe og en turneringskamp 2 uafgjorte og en sejr imod lokalrivalerne fra Team Århus.

Skriv et svar