Sejr i vanskelig udekamp

I 1.periode var ÅFK spilstyrende de første 15 minutter, og det kastede et enkelt mål af sig, da Melgaard efter at have afværget en friløber til Skanderborg driblede hele vejen og satte den i mål. De sidste 5 minutter af perioden var ÅFK dog helt væk, og naturligt udlignede Skanderborg til 1-1.

I 2.periode begyndte ÅFK bedst. Efter 5 minutter stod det 3-1 til udeholdet, men så fangede Skanderborg ÅFK i en kontra, og hurtigt gik det den anden vej og perioden endte 1-2 og stillingen var dermed 2-3 til ÅFK.

Kort inde i 3.periode blev et frislag omsat til mål, og ÅFK udbyggede føringen til 2-4. Skanderborg svarede dog hurtigt igen, og ved stillingen 3-4 var de flere gange særdeles tæt på udligning. Men så steppede Walid op, flot assist til Thor og smukt solomål, hvorefter kampen syntes afgjort ved stillingen 6-3. Skanderborg kom dog nok engang tilbage og i tiden 18.30 stod det pludselig 6-5. Igen tog Walid sagen i egen hånd og afdriblede et forsvar+keeper og afgjorde kampen, 7-5!

ÅFK var set over hele kampen bedst og spilstyrende et lang stykke hen ad vejen. Tilgengæld havde ÅFK perioder, hvor man var fuldstændig væk, og Skanderborg kunne i de perioder nemt have udlignet og endda snuppet sejren uden ,at det have været ufortjent. Udeholdet viste mange positive takter, men heldigvis også en masse ting, der kan rettes til i træningslokalerne.

MOM: Walid

Point og straf (med forbehold grundet manglende kampprotokol):

Lars Erik: 3+0

Walid: 2+1

Melgaard: 1+1

Thor: 1+0

Kaiser: 0+1

Jacob: 0+1

Horsted: 0+1, 2 min

Skriv et svar