Sejr over Outlaws

Outlaws var bedst i 1.periode. De sad på spillet og kom frem til mange åbne chancer mens ÅFS kun i glimt fik forsvar og opspil til at fungere. Kun Cindy i målet kunne være stolt af sin indsats de første 15 minutter men hen imod slutningen af perioden kom ÅFS bedre med og pludselig stod det 2-0 til hjemmeholdet. Astrid Christensen (Stine Lausten) scorede efter et frislag og lige efter scorede Tine Nielsen efter flot forarbejde fra Mia Østerhaug. Så gjorde det mindre at FCO fik reduceret til 2-1 inden periodens slutning.

Fra 2.periodes start fik ÅFS endelig gang i spillet. Pasningerne sad bedre og forsvaret stod mere og mere solidt. I jagten på udligningen pressede Outlaws højt og flere gange lykkedes det ÅFS at overspille eller overløbe de forreste Outlaws-spillere, og de kom frem til flere pæne chancer. Efter en åben slagudveksling var stillingen 4-2 inden sidste periode. ÅFS-scoringer signeret Anne Vestergaard-Poulsen efter en flot solotur og iskolde Tine Nielsen.

I 3.periode forsøgte Outlaws at skrue op for tempoet men ÅFS defensiven fungerede fortsat upåklageligt og de mange afslutninger fra distancen voldte ikke Cindy Knudsen de store problemer. I den anden ende var ÅFS ofte farlige på kontraløb og på et af disse lykkedes det Maria Rasmussen at få bolden over stregen til 5-2. Herefter kunne ÅFS køre sejren stille og roligt i hus.

Set over hele kampen og især 1.periode var resultatet 5-2 misvisende. ÅFS havde dog flest åbne chancer og set i lyset af det var det ikke ufortjent at sejren gik til hjemmeholdet. Kampen var en særdeles flot holdpræstation hvor især ”de nye” imponerede og så alligevel var Cindys præstation i særklasse! Første kamp lover således godt for en spændende sæson hvor ÅFS kan ende som alt mellem top og bund.

Skriv et svar