Sejr over Sunds i træningskamp

ÅFK sikrede sig en sejr på 7-2 over Sunds Seahawks i tirsdagens træningskamp. Kampen var velspillet i forhold til tidspunktet i opstarten, og gæsterne fra Sunds kom godt fra land med god boldomgang, dog uden at skabe de helt store chancer. Efter ni minutter bragte Sunds sig på 0-1 efter en spilvending og en god afslutning uden chance for en ellers velspillende Kristian Thorup. ÅFK svarede dog hurtigt igen, da Christian Bendtsen udlignede til 1-1 minuttet efter – og i periodens sidste minut sikrede Brian ”Wulle” Nielsen ÅFK føringen, da han flot trykkede et håndledsskud helt op i modsatte hjørne.

ÅFK testede i kampen en ung svensk forward – der viste gode takter – og han kunne halvvejs i perioden udnytte et flot oplæg fra Stefan Dines til 3-1 scoring – og anden periode var generelt kendetegnet af stærkt spil i offensiv zone af ÅFK, der også kom på 4-1 under et tryk på Sunds-målet, hvor Glenn Christensen sendte en skud fra distancen sikkert i nettet.

Otte minutter henne i tredje periode lukkede ÅFK for alvor kampen med tre hurtige scoringer – først scorede Jeppe Juhl fra slottet – dernæst trak Lasse Rolighed et trækskud ind højt i målet – og dernæst fulge Jeppe Juhl op på Christian Engelsens afslutning, så stillingen var ændret til 7-1. Sunds’ spillende træner Søren Holm svarede dog igen kort efter med reducering til 7-2. Slutfasen blev præget af træthed hos begge mandskaber – og dermed endte kampen 7-2.

ÅFK-træner Magnus Forsberg fortalte efter kampen:

­­– Det var dejlig med en sejr i første kamp på hjemmebane, og selvom vi ikke har trænet offensiven, så skaber vi mange chancer og laver syv mål. Defensivt lykkedes vi ikke helt efter ønsket, men vi holder dem stadig nede på en lav score og vinder på vores fysik – derudover fik jeg svar på, hvad vi skal arbejde videre med, fortæller Magnus Forsberg.

Ligaherrernes næste opgave ligger næste onsdag, hvor Gørding venter på udebane i pokalturneringen.

Matchfakta:

ÅFK – Sunds 7-2 (2-1, 2-0, 3-1)
1. periode:
09:06 0-1 Ronnie Schou
10:04 1-1 Christian Bendtsen (Morten Mølby)
19:46 2-1 Brian Nielsen (Morten Mølby)
2. periode:
29:20 3-1 Svensk prøvespiller (Stefan Dines)
31:37 4-1 Glenn Christensen (Jeppe Juhl)
3. periode:
47:44 5-1 Jeppe Juhl
47:44 Time Out Sunds
48:19 6-1 Lasse Rolighed (Victor Lykkegaard)
48:50 7-1 Jeppe Juhl (Christian Engelsen)
49:19 7-2 Søren Holm

Skriv et svar