Sejr sikret i sidste sekund

Umbro liga damer: Team Århus – ÅFS 4-5 (0-0,3-2,1-3)

Traditionelt set har lokalopgør mellem Team Århus og ÅFS det med at blive enormt spændende, og lørdagens kamp var på ingen måde nogen undtagelse. Kampen fandt således først sin afgørelse i kampens allersidste sekund…

1. periode blev meget lige med gode chancer til begge sider – uden at der kom hul på bylden. ÅFS spillet var langt fra vanlig standard og holdet virkede ikke oppe i gear.

Efter en opsang i pausen var det fra 2. periodes start et noget mere oplagt ÅFS hold, der var på banen, og efter de første 10 minutter havde holdet bragt sig foran 0-2 på mål af Annika Vatnhamar og Anne Vestergaard Poulsen (Henriette Gam). Spillet flød langt bedre og der var chancer til mere, men i stedet var det Team Århus damerne, der kynisk straffede 3 ÅFS fejl, og den ÅFS dominerede periode blev vundet af TÅF 3-2.

I 3. periode blev ÅFS spillet mere frit og bevægeligt, og holdet lignede mere og mere sig selv. Efter et par missede forsøg på frit mål, var det igen Annika Vatnhamar, der gik forrest ved først at bringe balance i målregnskabet (assist Thea Henriken) og senere sende ÅFS i front med 3-4 med blot 3½ minut igen. Sejren skulle således blot køres hjem, men Team Århus fik uventet hjælp af en kongeassist fra en ÅFS back, der spillede en TÅF'er helt blank foran mål: 4-4.
I et par nervepirrende sidste minutter tog ÅFS keeperen ud i forsøget på at hive sejren hjem og i tiden 59:59 hev Stine Lausten et flot trækskud op i modsatte krog, og sikrede dermed ÅFS sejren.

Dermed bevarede ÅFS chancen for at sikre sig 2. pladsen i Liga Vest. Første skridt på vejen bliver den meget spændende topkamp på lørdag mod AaB Floorball, kl. 14.00 i ÅFS Centret

ÅFS Point
Annika Vatnhamar 3+0
Anne VP 1+0
Stine Lausten 1+0
Thea Henriksen 0+2
Henriette Gam 0+1

Skriv et svar