Sejr til 1. dame efter tæt kamp.

Sæsonpremieren for 1. dame bød også på et ægte lokalopgør, da damerne fra TÅF var på besøg i ÅFS centret. Der var lagt op til en super spændende kamp, og det blev det bestemt også…

ÅFS kom godt fra start og spillede bolden godt rundt således, at de værste premierenerver blev rystet af. Begge hold kom i kampens start til et par chancer uden dog at have det fornødne held til at få bolden over stregen. Selvom TÅF var lidt mere direkte i deres spil, så var det ÅFS, der midt i perioden kom foran 1-0 ved Sigrid Paulsen på oplæg af Signe Sørensen. Herefter var ÅFS klart spilstyrende, men der kom ikke mere ud af anstrengelserne inden pausen. I stedet inkasserede holdet kort før pausen en lidt uforståelig udvisning for ukorrekt afstand.

2. periode startede derfor med et TÅF powerplay, hvor et par dumme ÅFS forsvarsfejl hurtigt blev udnyttet til udligningen 1-1. Og perioden var ikke engang 2 minutter gammel inden bolden atter lå i ÅFS målet. Trods den elendige start viste ÅFS-damerne høj moral og kæmpede sig hurtigt tilbage i kampen. Der gik ikke meget mere end et minut efter den sidste TÅF scoring inden ÅFS atter havde bragt balance i målregnskabet, da Marie Pedersen pludselig stod fri foran mål. ÅFS havde igen overtaget og midt i perioden udnyttede de det til at bringe sig foran. Denne gang var det Trine Rimmer, der fandt vej til målet på en frispilning fra Sigrid Paulsen. I den sidste del af perioden var der flere gode ÅFS chancer til begge sider, men perioden endte med cifrene 3-2 til ÅFS.

I 3. perioden var koncentrationen fra starten høj hos ÅFS’erne, da ingen ønskede en gentagelse af starten på 2. Der var chancer til mål i begge ender, men mod slutningen af kampen fokuserede ÅFS klart på at forsvare den snævre føring. Det var imidlertid meget tæt på at gå galt til allersidst, men på mirakuløs vis fik Trine Rimmer reddet bolden på stregen og sejren var hjemme.

Det var to godt fightende hold, der mødte hinanden og TÅF havde stor ære af kampen. Heldigvis var det i sidste ende det bedste hold, der vandt, men TÅF er bestemt værdige oprykkere, der nok skal gøre livet svært for holdene i vest.

Skriv et svar