Sejr til 1. dame i Esbjerg trods smal trup

I ÅFK målet stod Nicoline Pihl sin anden kamp denne sæson, da ÅFK's førstemålmand, Yessika Buchhave, desværre er knæskadet. I opvarmningen stod Nicoline Pihl fænomenalt, hun tog nærmest alle skud og fik pillet selvtilliden godt og grundigt af sine markspillere. Der var ingen tvivl, forsvarets bagerste kvinde var fuldstændig klar til kamp.

ÅFK indledte første periode med højt pres og efter blot to minutter blev Liena Krastina den første spiller til at score på ÅFK's tidligere målmand, Christina Karup Kindt, som er flyttet til Esbjerg pga. job. Esbjerg er heldige med dette aktiv, pas godt på hende! Første periode var med ÅFK briller præget af god bevægelse, skarphed i afslutninger, stærkt boxplay, gode pasninger og endte således også med en føring på 0-5 til ÅFK. 

I anden periode viste særligt ÅFK's anfører Jasmin Damm virkelig klasse og indenfor knap tre minutter fik hun scoret tre meget velplacerede og flotte mål. Dette svarerede Esbjerg igen på ved at tage timeout. De gode takter fra første periode fortsatte for ÅFK, men blot på et endnu højere niveau, tilføjet lækre kombinationer, præcise pasninger, samt tålmodighed til at den helt rigtige chance bød sig. ÅFK kunne derfor gå til pause med en føring på 0-11.

I tredje periode fortsatte ÅFK på samme høje niveau, men Esbjerg formåede at presse mere på, dette fik Nicoline Pihl dog sikkert afværget. Med knap tre minutter tilbage af kampen blev ÅFK's bomstærke backs ramt af en udvisning hver, hvilket betød 3 mod 5 undertal. Esbjerg formåede ikke at udnytte dette og ÅFK vandt kampen 0-15.

Alle ÅFK damer kan fremhæves, da dette helt klart var sæsonens hidtil mest velspillede kamp, men en særlig stor tak til Karen Davidsen fra ÅFK 2.dame, som hjalp os, rigtig godt kæmpet! Der skal også lyde en stor ros til Esbjerg, som var et hold af sande fightere. Det er fedt at spille mod et hold, der ikke giver op, men bare kæmper videre og videre.

WOM: Nicoline Pihl

Skriv et svar