Sejr til 1.damer efter god afslutning

1.damer besøgte søndag sidste års sølvvindere fra FC Outlaws. For første gang i mange år var det med en stærk tro på sejr, da FCO weekenden forinden havde tabt til Esbjerg.

1.periode var desværre en reel katastrofe. Personlige fejl på stribe og febrilsk angrebsspil gjorde, at ÅFS aldrig kom ind i kampen og efter 1.periode var stillingen således fortjent 2-0 til Outlaws.

Efter en større skideballe i pausen kom ÅFS ud i et helt andet gear. I sæsonens hidtil bedste periode satte ÅFS sig på alt og indledte en sand belejring af Outlaws-målet. Der skulle dog lidt held til før ÅFS kom på tavlen, da et skud fra Anna Alosina blev rettet af og sejlede hen over FCO-keeperen. Herefter gik det stærkt, og Thea Henriksen kunne med to scoringer gi' ÅFS en føring på 3-2 inden sidste periode. ÅFS fik i samme periode underkendt to mål og kunne faktisk ha' lukket kampen allerede her.

I 3.periode lykkedes det Outlaws at udligne efter en flot solo-dribletur. ÅFS kæmpede dog stædigt videre og havde mange chancer for at afgøre kampen. Med knap 30 sekunder igen lykkedes det Anne VP med en flot diagonalpas at finde Anna Alosina som sikkert satte bolden i mål til ÅFS-sejr 4-3.

Selvom ÅFS fik en katastrofal start var sejren fortjent og kunne godt ha' været noget større. Det er dog ved at blive en kedelig vane at begynde kampen ukoncentreret og noget der skal arbejdes med frem imod næste kamp.

Point for ÅFS:
Anna Alosina 2+0
Thea Henriksen 2+0
Marie Louise Tøttrup 0+1
Anne VP 0+1

Skriv et svar