Sejr til 2. dame i Randers

Kampen var kun 4 min gammel da Julie Perto flot sled sig fri på kanten og sikkert sendte et trækskud ind bag Randers´ målmand. Dette var blot en af mange ture som Julie havde op af banen, og gang på gang var farlig med sit gode trækskud. ÅFS satte sig hurtigt på kampen men 13 min inde i 1. periode udlignede Randers på en kontra. ÅFS kæmpede dog videre, og specielt Borlette med sin gode fart og Sira med mange gode opspil og sikkert backspil imponerede. Derfor var det også fortjent at ÅFS hurtigt bragte sig i front igen på en ægte AB perle. Op langs banden i højre side og nærmest fra 0 grader op i modsatte kryds !!! 

I pausen blev der snakket lidt om hvor pladsen var i Randers’ 2:2:1 forsvar, og det var en fornøjelse at se hvordan pigerne spillede bolden og løb godt for hinanden resten af kampen. 1.36 min. var der spillet af perioden inden Julie endnu engang sendte bolden i nettet og kun 3 min. senere fandt Pasgaard en hel fri AB foran mål som sikkert øgede føringen. ÅFS havde godt styr på kampen og de få kontraløb Randers havde, blev effektivt afværget af keeper Mia, og nogle gode returløb fra Wings. ÅFS nettede yderligere to gange inden de kunne gå til pause.

Ved 3. periodes start pressede Randers lidt højere på banen og efter 4 min. gav det pote og de reducerede til 2-6. Generelt set havde ÅFS rigtig godt styr på Randers men til tider blev vi næsten for ivrige. Det til trods førte 3. periode kun til en enkelt scoring til slutresultat 2-7, men med lidt mere held kunne det sagtens være blevet til en endnu større sejr.

En rigtig god kamp hvor der blev spillet flot floorball – en rigtig holdindsats hvilket afstemningen om kampens spiller efterfølgende også bar præg af med stemmer til mange forskellige. Det blev dog Gitte som med sin store indsats på centerpladsen løb med titlen.

Point:

Pasgaard 2 + 3
AB 3 + 0
Julie 2 + 0
Marie 0 + 1

Skriv et svar