Sejr til 2. dame

Søndag d. 1. oktober drog 2. damerne til Esbjerg, opsatte på at fortsætte de gode takter fra sidste sæson. Holdet var præget af en vis spænding, da det var sæsonens første kamp, mod et ny-opstartet og derfor ukendt Esbjerg-hold. Men alle glædede sig til at komme igang igen for alvor!
Efter et hurtigt skud på mål efter 2 min. og 33 sek. inde i 1. periode, opsnappede Mette Marie returen, og ÅFS fik sig bragt på måltavlen til 1-0. En flot præstation som ny spiller for klubben!
Resten af 1. periode forløb målfrit, og ÅFS nøjedes med at se Esbjerg-tøserne an.
I 2. periode forsøgte ÅFS-pigerne at få nogle af de ny-øvede teknikker med ind i spillet. Til tider noget kaotisk at se på fra sidelinjen! Selv om det urutinerede Esbjerg-hold lavede mange huller, (som blev udnyttet af ÅFS til ofte farlige tværpas), var stillingen ved periodens slutning uændret. Det til trods for mange skud, returbolde, og endda løse bolde bag Esbjerg målmanden!
Ved Lea kunne ÅFS igen avancere, da hun efter 2 min og 31 sek. af 3. periode viste præcision ved et sikkert trækskud.
To Esbjerg-spillere blev udvist, og efter endnu en omgang hektisk spil, hvor ÅFS på trods af udvisningerne desværre ikke helt formåede at være spilstyrende, lykkedes det alligevel Henriette at trække frem til skud, og få lukket bolden i kassen.
Så kom der for alvor hul på bylden, og i slutspurten kunne både Ditte og Rebecca noteres for flotte mål, og et lettet 2. dame hold løb af banen med det fantastiske resultat 5-0!
På trods af en lang dag på udebane, var det et klart plus at være afsted som klub, og ikke kun som hold. En god lang bustur ud og hjem med både dame- og herrespillere, styrker altid sammenholdet i klubben.
Alt i alt var denne solskins-søndag i Esbjerg en god start på den nye sæson for 2. damer!

Skriv et svar