Selected Player

Danmark havde 5 drengehold og 2 pigehold med. På det yngste hold havde ÅFS Julie Perto og Borlette Bøving udtaget og på det ældre hold var Maria Helander en af de dygtige spillere.

Klubben havde besluttet at sende Gis og Quist med pigerne, dels for at passe på dem, men også for at se træningerne og derved få inspiration hjem til klubben.

Turen gik fra Århus med fly og sent søndag aften kunne pigerne mødes med de andre på holdene, som var taget med tog fra Göteborg eller København.

Mandag, tirsdag og onsdag havde begge hold 2 træningspas, hvor meget fokus lå på teknik, keglebaner og pasninger. Ikke så meget skud på mål. Mandag og tirsdag havde de også et fysisk trænings pas, hvor de på en græsplæne skulle lave en masse øvelser og cirkeltræning.

Onsdag var første kampdag. Det yngste hold skulle møde norge, som på parpiret skulle være det hold der skulle være muligt at slå. Holdet spillede rigtigt godt, men i sidste sekund fik Norge udlignet til 2-2. Det ældste hold startede med at vinde over Finland og tabte derefter til Sverige. Begge hold spillede rigtigt godt, især taget i betragtning, at de ikke havde spillet sammen før.

Torsdag og fredag stod på masser af kampe mod Sverige, Norge og Finland og efter stævnet endte begge hold på en 4. plads ud af 5.

Fredag blev der afholdt afslutningsceremoni, hvor enkelte spillere skulle vise hvad de havde lært i løbet af ugen. Vores Julie blev udvalgt og skulle foran 500 mennesker vise hvordan man skulle køre en teknikbane. Hun gjorde det rigtigt godt.

Efter en meget hård uge, var pigerne trætte og turen hjem i flyet var meget stille, da de alle tre sad og sov.

Det var en super tur, hvor spillerne, Gis og Quist lærte en masse, og får nogle af klubbens medlemmer chancen igen til næste år, så skal de helt sikkert have muligheden, da det er et koncept klubben gerne vil bakke op om.

 

 

Skriv et svar