En sen onsdag aften viste to sider af ÅFK

I onsdags havde 1. dame en sen kamp i Frederikshavn. Og den skulle vise sig at blive lige så tæt som alle de andre kamp i turneringen.

ÅFK var rejst afsted med sølle 9 spillere, men det var ni spillere, der trods den lange køretur var klar til at give den gas. Når man kiggede ned på den anden banehalvdel, lignede det en hel hær ift. os. De var dobbelt så mange spillere, så vi gjorde os klar til en hård kamp. 1. periode var et tegn på, hvor lige det var mellem de to hold, og den endte 0-0.

2. periode viste, hvor gode ÅFK er, når vi spiller sammen og træffer gode beslutninger. Det resulterede i, at boldene haglede ind i Blackhawks’ mål, hvilket skabte store frustrationer i den modsatte ende, og ÅFK scorede hele 4 mål i 2. periode.

Vi formåede dog ikke at sætte bolden inde i 3. periode, da vi blev for passive efter vores store føring, men Blackhawks viste, at de ligesom ÅFK kunne finde ud af at lægge tryk på og score fire mål i en periode. Derfor ender kampen 4-4, og vi skal endnu en gang i overtid. Selvom vi får trykket på og skaber flere chancer ende vi gjorde i hele 3. periode, så er det Blackhawks, der har momentum og scorer kampens sidste mål.

Det er en tæt liga i år, hvilket gør, at vi alle kan udvikle os. Vi har meget at tage ved lære af denne kamp, og vi er klar til at vise vores værd i dag klokken 12, hvor vi i TST spiller imod AaB.