Sensationelt comeback gav 3. holdet sejr.

Tirsdag d. 25. februar mødte 3. holdet frem til en af de efterhånden klassiske træningskampe mod dameholdet. Begge hold var inden kampen plaget af afbud, så de havde været nødt til at forstærke sig med tidligere herreelite profiler. Således stillede Jeppe H. op for damerne, mens den tidligere stjernekeeper Hugtand blev degraderet fra at være dommer, til (helt sensationelt) at gøre comeback mellem stængerne. Ingen tvivl om at dette comeback, var med til at tage en del af modet fra dameholdet. Alligevel var det damerne, der først sendte bolden i mål, men den glimrende enedommer Brøns, underkendte helt korrekt målet for høj stav. Da først 3. holdet var kommet sig over dette chok, spillede holdet sig mere og mere ind i kampen, og helt fortjent var det, at herreholdet bragte sig foran både 1-0 og 2-0. Damerne var dog langt fra slået og havde nogle giftige kontrachancer, men Hugtand var i flere tilfælde en sikker sidste skanse. Dog svigtede forsvaret sin lejesvend en enkelt gang, og så endte 1. periode 2-1 til herreholdet.

I anden periode startede 3. holdet som lyn og torden, og lagde et tungt pres på damerne, der dog stadig var lidt for nærgående på deres contrachancer. Igen viste Hugtand klassen med nogle sikre indgreb. Dog så man også en enkelt gang, at det trods alt er 1½ år siden Hugtand sidst var keeper, da han lukkede et mål ind ved forreste stolpe, en stolpe han var sikker på var dækket. Herreholdet vandt dog også 2. periode på et heldigt mål samt to gode kasser, så stillingen inden 3. periode var 5-2

3. periode blev dog helt og aldeles spillet på 3. holdes præmisser. 8 kasser blev det til i løbet af perioden, men samtidig blev herreholdet stadig mere offensive backer ramt af en desværre ret kendt og frygtet sygdom: Målliderlighed!!! Det gav damerne nogle gode kontramuligheder, men igen viste Hugtand klassen. Da han endelig blev passeret, stod en 3. holdsspiller parat i det lille felt til at skyde bolden væk. Den slags giver som bekendt straffeslag, som koldblodigt blev sendt i kassen bag en chanceløs keeper. Damernes 4. mål var ligeledes en klassekasse, som ikke levnede Hugtand nogen chance. Alt i alt blev det dog alligevel en sikker sejr på 13-4 til 3. holdet, skønt Jeppe fyrede kanonen af 5 sekunder før tid. Igen viste Hugtand sin rutine ved at lade bolden passere gennem benene og langs mållinien i sikker forvisning om, at tiden ville gå mens bolden trillede ud i ingenmandsland.

Desuden leverede Hugtand et glimrende bevis for, at en knæbeskytter er helt exceptionelt ringe som skridtbeskytter.

Skriv et svar