ÅFK-AaB

Sidste kamp i mellemspillet

Lørdag eftermiddag bød kampprogrammet på ÅFK’s sidste kamp i mellemspillet. Denne gang stod det på en hjemmekamp mod Aab. Kampen havde ingen point mæssig betydning for holdenes endelige placering i mellemspillet.

AaB bragte sig foran i tiden 3:22. De bragte sig yderligere foran i tiden 5:10, og stillingen var dermed 0-2 til AaB. ÅFK kom lidt på banen igen, da der i tiden 10:20 blev scoret et mål. Crolly lagde en diagonal pasning til Liena, som skød den ind foran mål, hvor Scott vippede den ind.

I tiden 19:11 fik AaB en udvisning og ÅFK spillede powerplay resten af perioden, dog uden held med point. Hvis man kiggede i modsatte mål, hos ÅFK, sad Yessika forrygende hele kampen igennem og fik reddet mange skudforsøg.

I 2. periode startede ÅFK i powerplay, dog stadig uden held, og kort efter AaB igen var fuldtallige, scorede de deres 3. mål. Få minutter efter, i tiden 5:43 gjorde AaB kunsten efter med et kontramål, og igen i tiden 11:09, og stillingen var 1-5 til ÅFK. Trods en masse fight i 2. periode havde AaB taget på bolden og vandt perioden 0-3.

Aab startede 3. periode ud med et hurtig kontramål i tiden 2:31. Dog kom ÅFK lidt mere på banen i 3. periode, og fik blandt andet flere skud forsøg. Det forhindrede dog ikke AaB i at score kampens sidste mål, i tiden 15:56 til stillingen 1-7 til AaB.

Kampens spiller blev velfortjent Julie Hjarbæk som hele kampen igennem kæmpede bravt.

Point:
Scott: 1+0
Liena: 0+1