Sikker åbningssejr.

Efter lidt indledende debutnerver fik ÅFS’ 1. divisionsherrer lukket op for målscoringen i slutningen af 1. periode, hvilket skabte basis for en sikker hjemmesejr over Vissenbjerg.

Efter tabet af en del markante spillere før sæsonen var det med en vis portion nerver ÅFS gik på banen til kampen mod Vissenbjerg GIF lørdag formiddag. Set i lyset af den langtidsskadede topscorer Anders Rogneruds fravær samt turneringsdebut for førsteholdet til fem spillere i 14-mandstruppen fik ÅFS en glimrende åbning på sæsonen via en 8-0 sejr.

Fra start var ÅFS toneangivende og allerede i første skift havde Jesper Vangkilde en glimrende chance. Senere ramte en anden debutant Laust Jørgensen stolpen, og ÅFS havde desuden flere muligheder fra distancen til backerne.
Netop backerne satte gang i ÅFS, da 0-0 blev vekslet til 3-0 på godt et minut i slutningen af 1. periode. Først bragte Jens Ørhøj via en modstanders fod ÅFS i front. Samme Ørhøj var kort efter på pletten igen i et kontraangreb, og derefter sendte Mads Skytte et langskud i nettet til perioderesultatet 3-0.

I anden periode holdt ÅFS kontrollen. Chancer var der nok af, og med lidt større skarphed kunne det have gået endnu værre for fynboerne.
Lars Erik Bartels gjorde det til 4-0 efter en flot assist bagfra mål af Laust Jørgensen, der fulgte op med 5-0 scoringen efter oplæg fra Jannik Isidor. Ellers var periodens højdepunkt et bragende slagskud på overliggeren fra Anders Jensen.

3. periode fortsatte med hjemmeholdet i kontrol, men Vissenbjerg kom dog til enkelte chancer og fik stresset ÅFS mere.
Alligevel var det fortjent, at anfører Lars Skytte øgede føringen til 6-0 på et velplaceret trækskud efter en god bolderobring, og i slutfasen kunne Anders Jensen med et hårdt baghåndsskud øge til 7-0, inden Jens Ørhøj efter en flot oplæg fra Anders Jensen afrundede med 8-0 målet.

En god start for ÅFS og målmand Anders Sloth, der for første gang holdte nullet i seniorkamp. Der venter dog en særdeles svær opgave i næste uge, hvor oprykningsfavoritterne fra Herning FC kommer på besøg. Tilgang af Thomas Jørgensen, Tommy Pedersen og Jan Magnussen fra Sunds SFC og Thomas Hellerup fra Team Århus – samt scoopet af Kim Olesen fra FC Outlaws tyder på succes i det midtjyske, hvor sæsonen i dag blev åbnet med en sikker 6-1 sejr over Esbjerg.

Kampen spilles lørdag d. 25.09. kl. 15:00 i ÅFS Centret.

Matchfakta:

1. periode:
1-0 Jens Ørhøj (Lars Skytte)
2-0 Jens Ørhøj (Mads Skytte)
3-0 Mads Skytte (Lars Erik Bartels)
2. periode:
4-0 Lars Erik Bartels (Laust Jørgensen)
5-0 Laust Jørgensen (Jannik Isidor)
3. periode:
6-0 Lars Skytte
7-0 Anders Jensen
8-0 Jens Ørhøj (Anders Jensen)

Skriv et svar