Sikker sejr over Aalborg Flyers

Denne gang var det en smal trup fra Århus der tog af sted til Aalborg en lørdag formiddag for at møde Aalborg Flyers. Aarhus bød ind med 9 spillere og en lånt målmand – Anna Bang, og med Anne Sofie Thaarup som træner.

Efter 4 minutter i 1. periode kom de unge Flyers piger foran med 1-0 efter et hurtigt kontraløb. Blot tre minutter senere kom Nanna Sørensen med et hårdt skud midtfra, der dog blev blokeret af en medspiller, der stod foran målet. Men efter en hurtig opfølgning fra selvsamme medspiller, Liena, tryllede bolden ind i målet. ÅFK-damerne kontrollerede fortsat bolden i perioden. Sidste mål i 1. periode blev til en flot scoring af Helena Grove assisteret af Nanna. En stor ros til Bolette Bøving for at spille hele perioden uden at vise nogen tegn på smerte. 1. periode endte 1-2 til ÅFKs fordel.

2. periode startede med et powerplay til ÅFK, som ikke blev udnyttet til fulde, men ÅFK bibeholdt stadigvæk kontrollen over bolden. I periodens femte minut satte ÅFK deres tredje mål ind. Det blev til et mål af Liena, assisteret af dagens helt – Bolette. Cecilie Crolly, som ellers er ude med en mindre skade, tog et par skift for at lade Bolette få en puster en gang imellem. Kristine Sørensen kom også på måltavlen med 2 efterfølgende scoringer, assisteret af sin lillesøster Nanna. Hernæst får ÅFK endnu et powerplay med en masse boldbesiddelse og gode chancer, men ingen scoringer. Sidste mål i denne periode blev en målreducering til Aalborg Flyers. Perioden endte med 2-5 til ÅFK.

50 sekunder inde i 3. periode kom Liena igen på måltavlen, denne gang uassisteret. Blot fem minutter senere stod ÅFK overfor deres tredje powerplay. Denne gang endte det i et flot mål af Nanna, assisteret af Kristine. Det blev til ÅFK’s 7. scoring. Kampens sidste mål blev scoret kort efter i tiden 7:17 af Julie Rydberg, som fik en lang og præcis pasning af Marie Scott Hansen. En høj bold i luften som ramte Helena Groves stav førte til at Flyers pigerne fik deres eneste powerplay i kampen. Det blev dog ikke udnyttet, tværtimod, for det var nemlig Kristine og Nanna der kontrollerede bolden, så Flyers ingen mulighed havde for at få skud på mål. 3. periode endte 0-3 til ÅFKs fordel og kampen slutter 2-8 til ÅFK

MVP titlen blev til en uafgjort mellem Bolette og Liena. Allerede tirsdag 19/11 byder ÅFK velkommen til Aalborg Flyers igen.

Nanna Møller Sørensen 1+4
Kristine Møller Sørensen 2+1
Liena Krastina 3+0
Helena Grove 1+0
Julie Rydberg 1+0
Bolette Bøving 0+1
Marie Scott Hansen 0+1