Sikker sejr over Bulldogs

Kampen startede meget hektisk, og ÅFS kunne ikke helt formå at sætte sit præg på spillet. Efter 7.54 minutter lykkedes det dog ÅFS at få gang i pointtavlen efter en flot frislagskombination, hvor Stine Lausten (Mia Østerhaug) satte bolden i netmaskerne. Men blot 20 sekunder senere kunne Bulldogs udligne til 1-1 med et hurtigt kontraløb fra midten. Føringen blev dog genvundet med en scoring af Stine Lausten (Mette Faurholt) i 12. minut. Perioden forblev noget hektisk, men endte med en scoring af Ann-Carina Leegard.

I 2. periode kom ÅFS godt fra start med en scoring af Julie Perto (Jeanette Hyttel) efter 55 sekunder. ÅFS dominerede hele perioden og fik etableret godt pasningspil, som resulterede i bedre flow og mange gode chancer. Andrea Fischel scorede til 4-1 på et indstik af Sara Thörnqvist bag fra målet. Føringen kunne udbygges med en scoring af Marie Louise Tøttrup (Jeanette Hyttel), og Sara Thörnqvist som satte bolden ind med en baghånd. I de sidste 30 sekunder af 2. periode lykkedes det ÅFS at placere bolden bagved Bulldogs-keeperen hele to gange: Mette Faurholt (Stine Lausten) med et klassisk trækskud ude fra, og Mette Faurholt nu helt foran mål efter en tværpas fra Andrea Fischel.

I tredje periode formåede ÅFS ikke helt at bibeholde det gode angrebsspil fra anden periode. Mange gode chancer blev brændt og unødvendige boldtab snoede sig ind i de første 10 minutter af perioden. En timeout i 12. minut skulle hjælpe ÅFS damerne tilbage på det rette spor. Herefter lykkedes det for ÅFS, at få angrebspillet til at glide bedre, og det resulterede i kampens sidste scoring med at skud fra slottet af Jeanette Hyttel.

Kampens resultat: 10-1 (3-1, 6-0, 1-0)

Point ÅFS:
Mette Faurholt 2+1
Stine Lausten 2+1
Jeanette Hyttel 1+2
Andrea Fischel 1+1
Sara Thörnqvist 1+1
Ann-Carina Leegaard 1+0
Julie Perto 1+0
Marie Louise Tøttrup 1+0
Mia Østerhaug 0+1
Camilla Ry 0+1

Skriv et svar