Sikker sejr til ÅFS over Sunds 2.

ÅFS Floorball – Sunds FC2 (1. division), 8-2 (3-0,1-1,4-1).

Målscorere for ÅFS: Lars Erik Bartels (2),Lars Elgaard (3),Anders Christensen,Poul Nyborg & Mads Skytte.

Som ventet kom ÅFS godt fra start, med en 8-2 sejr over Sunds 2.

Dagen helt store helt og samtidig store synder blev Lars Elgaard med 3 mål, 1 assist og 6 min i straffeboksen. Han var dog ikke selv skyld i alle udvisningerne da han måtte snuppe 2 for Keeper Kenneth.

1. periode var spil til et mål, og ÅFS kunne sagtens havde ført med både 4 eller 5-0. Det blev dog kun til 3-0. Det blev til to debutant mål, et til Anders fra Randers og et enkelt af Lars Elgaard.

I 2. periode kom det mål som alle ventede på, nemlig et fra Sunds. Det var ikke særlig fortjent men efter en halvsvag periode af ÅFS måtte det komme. ÅFS fik dog også nettet en enkelt gang ved Poul Nyborg, som igen viste at han er hurtigere end de fleste og ÅFS fik deres eneste undertalsmål.

3. periode var klart den mest underholdende med 5 mål og 16 minutters udvisninger, hvor det mest var ÅFS, der stod for målene og Sunds, der fik udvisningerne.

Lars Elgaard var med sine 3 point, og jævnlige besøg i straffeboksen den mest dominerende spiller.

Kampen var trods de mange udvisninger ikke spillet i nogen ond atmosfære. Tak til Sunds for en god kamp, de mangler dog et stykke fra en kunne gøre ÅFS reel modstand.

“Man of the Match” 😉

William Ehmsen, 15 sekunder på banen, og et halvt skud på mål (William fik lov, af Sundsspilleren, til at skyde på mål på en Face-off.) William ramte ikke bolden og så gik han tidligt hjem fra festen. (Referent: Nikolaj Rønnow)

Skriv et svar