Sikker sikring af 3. pladsen

UMBRO liga, damer: AaB-ÅFS 1-5 (1-2, 0-1, 0-2)

Der var lagt op til en lille gyser, da ÅFS i weekenden tog til AaB. Med en sejr til hvert hold i de foregående to kampe, skulle kampen om 3. pladsen afgøres i sidste runde af dette års grundspil. At der kun var tale om et lille gys skyldes det faktum at begge hold på forhånd var sikret deltagelse i dette års slutspil, og derfor havde kampens udfald kun betydning ift. hvem modstanderen blev fra øst.

En tændt og talstærk ÅFS trup gjorde imidlertid sit til at folk med dårlige nerver også kunne se med. Med to hurtige scoringer og generel dominans i periodens første 15 minutter, lignede et lidt modløst AaB hold en overkommelig opgave for århusianerne. Med en lidt større udnyttelsesprocent kunne kampen reelt have været lukket, men som så mange gange før, viste AaB i stedet sin farlighed på kontra og kom på tavlen kort før pausefløjt.

1-2 og kampen virkede ganske åben igen. Fra 2. periodes start pressede AaB lidt hårdere på og fik flere spilvendinger og gode kontrachancer. Stille og roligt fik ÅFS imidlertid kontrol med kampen igen og der blev skruet op for produktionen af chancer. Lidt over halvvejs var der jackpot og ÅFS havde således atter skabt lidt luft inden 3. periode.

I kampens sidste periode kom AaB endnu længere frem og fik også skabt gode muligheder, men ÅFS’erne var stadig ovenpå med roligt og kontrolleret spil, der fik AaB til at løbe meget og bruge mange kræfter. Selvom der var chancer til mere blev det imidlertid først mod slutningen at ÅFS fandt vej til nettet med to mål til slutresultatet 1-5.

ÅFS sikrede sig med sejren 3.pladsen i vest og står nu til endnu et kvartfinaleopgør mod Hafnia. Sidste år havde holdet fornøjelsen af samme modstander, men måtte bøje sig i støvet efter en kvartfinaleserie over 3 kampe.
Ingen tvivl om at holdet meget gerne vil revanchere sig fra sidste år, så der bliver tændt op under ÅFS Centrets blå måtte, når damerne tager i mod Hafnia lørdag d. 21/3 kl. 15.00. Kom og deltag i gildet:)

Point ÅFS:

Cecilia Garibaldi 1+2
Henriette Pasgaard 2+0
Helena Grove 1+0
Mette Milling 1+0
Trine Refsgaard 0+1

Skriv et svar