Skader og afbud hagler ned over 2. herre

Vi husker nok alle sammen Andresens troværdige artikel fra den 23. januar på TÅFs hjemmeside om et damehold der næsten ikke kunne stille hold grundet skader samtidig med at man på forhånd følte sig fuldstændig chanceløs og derfor ville spare de tvivlsomme spillere. Det kom nok kun bag på de færreste at TÅF alligevel stillede med absolut bedste opstilling.

På lørdag kl 16 i ÅFS møder 2. herre sydbyens ditto til en noget vigtigere kamp end den ovennævnte. Det gælder nemlig om at fravriste modstanderne mesterskabet og samtidig samle point for at forsvare fjerdepladsen, samt revanchere efterårets nederlag (eller var det en 1-0 sejr?) fra efteråret.

Desværre har det hårde kampprogram de seneste uger gjorde at holdets eneste målmand Martin Christensen har fået en overbelastning, så han ikke kan være med. Holdet har tilfældigvis testet diverse markspillere i målet for at se om der gemte sig et skjult talent. Bedste bud på en ny keeper har helt klart været Uffe Simonsen, som til mandagens træning imponerede alt og alle med fremragende redninger. Desværre er han forhindret, da den trofaste familiefar ikke har fået udgangstilladelse af konen.

På backpladserne ser det ligeledes yderst slemt ud: Holdets dino og showman er med Mørke Dark Devils til et stævne et ukendt sted. Captain Kasper Helbo brækkede benet i den seneste kamp og bliver derfor nød til at se på fra sidelinjen. Kasper Gudbrandsen døjer igen med sin gamle knæskade, så han bliver sparet til denne kamp. Christian, der efter efterårets meget omtalte kamp bl.a. blev kaldt ”lyset der brænder i mørket” af en unavngiven modstander, skal desværre på kærestetur i denne weekend, men lover at tænke på holdet en gang imellem.

Meget bedre ser det ikke ud på angrebssiden, hvor Uffe som nævnt er ude, mens holdets darling Birkbak sidder ude efter weekendens matchstraf. Brødrene Stax har valgt at tage til den verdensberømte byfest i hjembyen Skive, mens holdets Svenskere endnu ikke har begrundet deres afbud. Sidste weekends store oplevelse Toke tog efter kampen i byen for at fejre den store dag, hvilket han endnu ikke er kommet sig over og derfor ikke umiddelbart forventes klar til kamp. Galler foretrækker at se superligaens forårsopstart. Joakim har gennem lang tid døjet med smerter i den ene hånd, hvilket skal undersøges på fredag og Rasmus ved endnu ikke om han kan nå at blive færdig på arbejde og vil i givet fald være meget udmattet op til kampen. Der skulle vist også være tale om en medicinerfest om fredagen som kan påvirke en lang række af spillerne.

Men holdet vil selvfølgelig ikke skuffe de mange fans og vil derfor gøre alt for at besejre de tunge drenge fra sydbyen.

Den foreløbige opstilling er

Målmand: papfigur

Backs: Helbo (brækket ben), tilfældig spiller

Wings: Rasmus (måske), Toke (hvis klar), Joachim (hvis lægen giver ham lov)

Skriv et svar