ÅFK logo på bryst

Skal du prøve kræfter med bestyrelsen?

I forlængelse af sidste uges nyhed om en ny bestyrelseskonsituering søger bestyrelsen nu ét eller to nye medlemmer. Kunne du se dig selv i opgaver som projektleder for koordineringen af frivillige events, hvor målet er at støtte klubbens økonomi? Brænder du for ungdomsarbejde, eller har du lyst til at prøve kræfter med at skaffe sponsorer til klubben?

Bestyrelsen leder efter engagerede medlemmer, der har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor vi sammen tager beslutninger på vegne af Århus Floorball Klub. Der er ingen begrænsninger for, hvor længe man har været i klubben, eller hvilke kompetencer man besidder – blot at man har lysten til at være en del af en stærk, frivillig organisation.

– Jeg har valgt, at gå med i bestyrelsen, fordi jeg fra dag et blev taget godt imod i klubben. Først til fællestræningen og derefter på 2 herre, samt de arrangementer der blev holdt. Derfor vil jeg gerne være med til at bidrage til det gode fællesskab som vi har i klubben, både på det enkelte hold, men også på tværs, siger Jonas Palner.

Jonas havde blot været i klubben i et par måneder, før han tiltrådte i bestyrelsen, hvor han nu bidrager med opgaver som håndtering af Salming-aftalen, kommunikationen med Floorball Danmark og administrative opgaver som dommerpåsætning.

Bestyrelsen består af Mette Thorsager (kasserer), Lars Skytte, Louise Toft, Jonas Palner og Kristine Møller Sørensen, der hver især håndterer eget arbejdsområde. Det har i flere år været et centralt fokuspunkt for bestyrelsen, at hvert medlem berører nogle opgaver, der ligger tæt på ens personlige og/eller faglige interesse.

Har det vækket lysten, så send en mail til formand@aarhusfloorball.dk eller tag fat i en af bestyrelsesmedlemmerne, hvis du vil høre mere.

/Bestyrelsen