Skidt kamp af 1.herrer

Lørdag var ÅFS på besøg i NRGI Arena, hvor Århus Elite stod først på protokollen. Kampen endte med et 8-3 nederlag efter to dårlige og én godkendt periode.

I 1.periode var ÅFS'erne konsekvent ukoncentrerede og lavede stribevis af fejl. Samtidig var returløbene ikke i orden, og på den konto formåede ÅEF at lave 5 nemme mål. Johan Dubbelman stod for det eneste ÅFS-lyspunkt med et trækskud fra egen banehalvdel.
2.periode begyndte ikke meget bedre. I løbet af de første minutter lavede ÅEF hurtigt 3 pinde til stillingen 8-1. Herefter kom ÅFS bedre med, og da hjemmeholdet pludselig også blev ramt af udvisninger, formåede ÅFS at spille sig frem til en pæn serie af større chancer.
I 3. og sidste periode tog ÅFS noget bedre fat og sad tættere på ÅEF-spillerne. Tacklingerne gav et utal af kontrachancer, som Peter Larsen to gange omsatte til mål. Det var blevet til flere, hvis skarpheden havde været noget større.

Efter 3 gode kampe var det en skam at tage et trin ned af stigen i den kamp som holdet måske havde set allermest frem til inden sæsonstart. De alt for mange fejl var dyre, men 3.periode afslørede dog et topniveau, hvor holdet kan bide skeer med de bedste.

Skriv et svar