Skidt kamp af 3. herre

Søndag eftermiddag tog ÅFS 3 i mod Bjerres 2. hold. Forhåbningerne var store efter en flot spillet kamp mod TÅF 2 ugen forinden. Det startede også planmæssigt og allerede efter 5 minutter havde århusianerne lagt sig i front med 2-0 efter mål først af Lasse M og derefter Kim.
ÅFS forsøgte derefter naturligt nok at ligge sig lidt højere oppe på banen og det gav også flere store chancer som dog ikke blev udnyttet. Her ville lidt kynisme foran mål have været velvalgt.
Lidt efter lidt mistede ÅFS deres store spilovertag og inden perioden var slut kunne Bjerre lidt ufortjent gå til pause 2-2.

2. periode var en lige forestilling dog med flest chancer til Bjerre, der derfor kunne gå til pause med 3-2 føring.

I 3. periode indfandt det helt store kollektive kollaps så. Århusianerne blev enige om at ligge et tungt pres på Bjerre og gå 100 % efter sejren, men det skulle vise sig at være en rigtig skidt beslutning. Århusianerne blev spillet fuldstændig i bund. 3. periode endte derfor 5-0 i Bjerres favør og Bjerre 2 kunne fuldt fortjent køre den lange vej hjem til gårdene med en 8-2 sejr.

Troen på at kampen allerede var vundet efter 5 minutter, manglende fighterhjerter, dårlig taktik fra træneren og rigtig skidt spil endte med at være den helt perfekte blanding til en rigtig dårlig kamp. Træneren påtager sig selvfølgelig en del af skylden, men også få af spillere valgte at bruge dagen til at spille op til niveau, og så er det ikke nemt vinde floorballkampe.

På holdet er der dog enighed om, at det var en helt igennem uacceptabel indsats og det må aldrig ske igen. Kampen er derfor en kamp, der bare skal glemmes hurtigst muligt, for derefter aldrig at blive nævnt igen.

Skriv et svar